HOROR! OVO JE AUTOMOBIL ŽENE KOJA JE SLETELA U KANJOJ KOD PRIJEPOLJA! Preživela samim čudom: ''Bog ju je sačuvao!''

Autor:

Hronika

13.12.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena sletela u kanjon kod Prijepolja, celu noć bila zarobljena u smrskanom automobilu.

HOROR! OVO JE AUTOMOBIL ŽENE KOJA JE SLETELA U KANJOJ KOD PRIJEPOLJA! Preživela samim čudom: ''Bog ju je sačuvao!''

Foto: RINA

Juče se dogodila prava drama na lokalnom putu koji spaja selo Kosatisa sa Prijepoljem kada je žena J.F. sletela sa puta u provaliju.

Čitavu noć je provela zaglavljena i povređena u svom automobilu, a pripadnici policije su je pronašli tek sledećeg dana, kada joj je pružena pomoć i odmah je hospitalizovana u prijepoljskoj bolnici.

- Ona je prilikom udesa zadobila povrede ruke. Nakon opservacije u prijepoljskoj bolnici puštena je na kućno lečenje i stabilnih vitalnih parametara - rečeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Meštani Kosatice kažu da je pravo čudo što je prošla samo sa lakšim povredama, jer je automobil završio na samo par metara od vode, prevrnut na krov i smrskan.

Republika

Foto: RINA

Automobil žene koja je sletela u provaliju

- Ovo je prava sreća da je prošla sa lakšim povredama, Bog sami je sačuvao. Ovaj dan može da slavi i kao drugi rodjendan - dodaju meštani Kosatice.

Podsetimo, ženin nestanak je prijavio suprug kada se nije pojavila na poslu u trećoj smeni gde se i uputila iz sela Kosatica. Ispostavilo se da je doživela saobraćajnu nezgodu - sletela je u reku i nije mogla sama da se izbavi iz provalije.

- Njen nestanak prijavio je sinoć suprug, kada je iz sela Kosatica krenula u treću smenu, sa sobom nije ponela mobilni telefon, a na poslu se nije pojavila. Kako se radi o uzornoj radnici koja nikad nije kasnila, svi su se odmah alaramirali. Danas ju je policija pronašla zaglavljenu u vozilu i izvukla iz kanjona reke - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading