VAPAJI OCA NESTALOG IVICE GOLUBOVIĆA! Na desetine policajaca krenulo u potragu, nesrećni čovek zajecao: ''Nađite ga, molim vas!''

Autor:

Vesti

12.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica, prijatelji i komšije zajedno sa pripadnicima policije i vatrogascnim ekipama traže nestalog Ivicu Golubovića iz Prijepolja.

VAPAJI OCA NESTALOG IVICE GOLUBOVIĆA! Na desetine policajaca krenulo u potragu, nesrećni čovek zajecao: ''Nađite ga, molim vas!''

Foto: RINA

Ivica Golubović (38) iz Prijepolja poslednji put je viđen pre devet dana, a porodica i prijatelji intenzivno tragaju za njih.

Tužna slika jutros ispred porodice Golubović - komšije koje su se okupile kako bi pomogle porodici nestalog Ivice i na desetine policajaca, spremnih da krenu u potragu.

Njegov otac je kroz suze i jecaje samo jedno zamolio inspektora.

- Nađite mi Ivicu, molim vas, navodi Telegraf.

Šef Odseka za istraživanje je naveo da su svi pripadnici policije na zajedničkom zadatku da pronađu Ivicu. Vatrogasne ekipe su tri puta pretraživale Lim, ali bez uspeha. Napravljen je novi plan - pregledaće se još jednom obala Lima i deo oko pruge gde je šuma.

Republika

Foto: RINA

Ivica Golubović, nestao 8. decembra

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njegov otac Milojica ne odustaje od potrage. Prema njegovim rečima, Ivica je 3. decembra do 11 časova uveče bio sa majkom, a kada je otišla da spava, on je seo za kompjuter - ujutru ga nije bilo.

- Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao - priča Ivičin otac i dodaje da je najveći problem jer ne znaju odakle da krenu, jer Ivica nije imao razloga da nestane:

- U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama - zaključio je otac za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading