OSAM DANA AGONIJE, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Zabrinuti otac nestalog Ivana u očaju: Boriću se da ga nađem, ali treba mi pomoć, ne mogu ovo sam...

Autor: T.V.

Vesti

11.12.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinuti otac već nekoliko dana uz pomoć rodbine, prijatelja i komšija pretražuje okolinu i obale Lima, ali nažalost nema rezultata.

OSAM DANA AGONIJE, A OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA! Zabrinuti otac nestalog Ivana u očaju: Boriću se da ga nađem, ali treba mi pomoć, ne mogu ovo sam...

Foto: RINA

Porodica i prijatelji duboko su zabrinuti nakon nestanka 39-godišnjeg Ivana Golubovića iz Prijepolja, koji je poslednji put viđen pre osam dana.

Iako se intenzivno traga za njim, do sada nema ni traga, ni glasa od Ivice, što dodatno povećava strepnju njegovih najbližih.

Ivan Golubović je napustio svoj dom i od tada nije stupio u kontakt s porodicom, što je izazvalo veliku zabrinutost među onima koji ga poznaju. Njegova porodica, zajedno s prijateljima, angažovala se u potrazi za njim, ali do sada bez uspeha.

Kada su roditelji shvatili da ga nema i da nešto nije u redu, njegov nestanak odmah su prijavili policiji.

- Telefone koje je on ostavio u kući, policija je odnela u Čačak, kako bi ih otključali, ne bi li tu pronašli neki detalj. Odgovora još uvek nema da li je nađeno nešto sumnjivo, brinemo se - kaže Milojica, Ivičin otac, za Telegraf.

Zabrinuti otac ispunjen strahom već nekoliko dana uz pomoć rodbine, prijatelja i komšija iz prijepoljskog naselja Zalug ( u kome žive) pretražuje okolinu i obale Lima, ali nažalost nema rezultata.

- Nedostaje ljudstva, ima nas tridesetak, ali smo nemoćni bez nekih službi, poput policije, vatrogasaca, gorskih službi, ronioca... Nadam se da će neko od njih čuti moj vapaj i pomoći mi da pronađem dete - ističe očajan otac.

On dodaje da je Ivica momak za primer i da nijedan detalj iz njegove svakodnevnice nije ukazivao na nešto ovako. Nestali mladić zaposlen je u Železnici, ima ozbiljno i veoma odgovorno radno mesto, a u ovoj firmi radi duže od jedne decenije.

- Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć, zaista ne mogu sam - zaključio je Milojica.

Policija je uključena u istragu i apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestanku Ivana Golubovića da ih podele s nadležnim organima. Svaka informacija može biti od ključne važnosti za brže lociranje nestalog, a porodica Golubović apeluje na podršku zajednice u ovim teškim trenucima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading