MISTERIJA NESTANKA IVICE GOLUBOVIĆA! Komšija ga je video u noći kada je nestao, na jednu stvar mu se POŽALIO!

Autor:

Vesti

12.12.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Ivice Golubovića iz Prijepolja ni traga ni glasa već devet dana.

MISTERIJA NESTANKA IVICE GOLUBOVIĆA! Komšija ga je video u noći kada je nestao, na jednu stvar mu se POŽALIO!

Foto: RINA

Potraga za Ivicom Golubovićem (39) iz Prijepolja traje i dalje,  devet dana otkako mu se gubi svaki trag, ali porodica i prijatelji ne gube nadu.

Komšije su se priključile potrazi, a za nestalog Ivicu imaju samo reči hvale.

- To je znate kakvo dete, dobro, vredno. Da je ikad pravio probleme pa da kažete, ali nikad... Svi ga volimo - kroz suze priča komšinica za Telegraf.

Svi muškarci su otišli na reku Lim, kako bi još jednom pregledali obalu, a šef odseka za istraživanja posebno je upozorio ekipu koja će biti na reci, na vodostaj Lima.

- Vodostaj Lima i dalje je u porastu, molim vas mislite na svoju bezbednost.

Majka nestalog Ivice suprugu Milojici postavlja samo jedno pitanje.: "Da li si pronašao našeg Ivicu".

Prvi komšija porodice Golubović je trećeg decembra, poslednji put video Ivicu kako se vraća iz treće smene.

- Pitao sam ga: Ivice kako je prošla noć. I ja sam bio železničar, pa znam. Samo se požalio da je malo nazebao - priča komšija i dodaje da je Ivica bio materijalno obezbeđen i srećan, ali povučen:

Republika

Foto: RINA

Ivica Golubović

- Svima bi nam bilo lakše da znam da je imao povoda, ovako je sve misterija velika - zaključuje komšija.

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njegov otac Milojica ne odustaje od potrage. Prema njegovim rečima, Ivica je 3. decembra do 11 časova uveče bio sa majkom, a kada je otišla da spava, on je seo za kompjuter - ujutru ga nije bilo.

- Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao - priča Ivičin otac i dodaje da je najveći problem jer ne znaju odakle da krenu, jer Ivica nije imao razloga da nestane:

- U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama - zaključio je otac za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading