POVREĐENE DVE OSOBE NA TROŠARINI: Sudar automobila i tramvaja uzrokovao haos!

Autor:

Hronika

07.12.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, nije zabeleženo prisustvo povređenih lica, što je svakako olakšavajuća okolnost u ovoj situaciji. Ipak, zbog nastalog kolapsa u saobraćaju, apeluje se na sve vozače da zaobiđu ovaj deo grada ukoliko im je to moguće.

POVREĐENE DVE OSOBE NA TROŠARINI: Sudar automobila i tramvaja uzrokovao haos!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Večeras je na Trošarini došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali automobil i tramvaj. Hitna pomoć i policija su odmah reagovali i upućeni su na teren kako bi pružili neophodnu pomoć i sproveli istragu.

Dve osobe povređene su na Trošarini u sudaru tramaja i automobila oko 17.30 časova. Saobraćajna nesreća se dogodila na uglu ulica Vojvode Stepe i Save Miškovića.

Obe povređene osobe su bile u automobilu i prevezene su u Urgentni centar.

UZROK NEZGODE JOŠ UVEK NEPOZNAT

Ono što je zasad nepoznato jeste kako je do ove saobraćajne nezgode uopšte došlo. Detaljan uviđaj je u toku, a policija će pokušati da rekonstruiše događaj i utvrdi sve relevantne činjenice kako bi se razjasnio uzrok ove nezgode.

Podsetimo, pre desetak dana dogodio se udes na uglu Kraljice Marije i Starine Novaka, kada su se sudarila 3 automobila i tramvaj.

Takođe, par dana ranije još jedan udes sa tramvajima dogodio se u Beogradu, kod Đerma, kada se automobil zakucao u tramvaj. 

Još uvek nije poznato kako je došlo do udesa, a kako se vidi na video-zapisu koji je objavila Instagram stranica "serbialive_beograd" vozilo je svojom levom stranom udarilo u tramvaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading