PRVE SLIKE SA MESTA NA KOM SU MONTRUMI KOJI SU UBILI VANJU ZAPALILI AUTOMOBIL! U panici surovo ubili devojčicu, pa ovde pokušali da prikriju tragove krvavog zločina! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.12.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanjini otmičari i ubice, pokušali da prikriju tragove, a evo gde su zapalili automobil u kom su oteli devojčicu.

PRVE SLIKE SA MESTA NA KOM SU MONTRUMI KOJI SU UBILI VANJU ZAPALILI AUTOMOBIL! U panici surovo ubili devojčicu, pa ovde pokušali da prikriju tragove krvavog zločina! (FOTO)

Foto: youtube.com/Телма ТВ / Telma TV

Četrnaestogodišnja Vanja Gjorčevska koja je pre sedam dana nestala, pronađena je sinoć, nažalost mrtva. Za njenu likvidaciju je osumnjičeno pet osoba, među kojima je i njen otac, za kog se veruje da je jedan od glavnih organizatora njene otmice.

U selu Brazda, na pola puta do sportskog aerodroma Stenkovec, nalaze se tragovi zapaljenog automobila Vanjinih ubica. Do mesta se stiže zemljanim, blatnjavim putem, a malo ko i zna za ovu lokaciju.

Monstrumi koji su ubili nedužnu devojčicu su do ovog mesta vozili devojčicu vezanu u gepeku, a kako se potraga za Vanjom proširila, uspanilili su i rešili da je ubiju, a tragove sakriju tako što će zapalili automobil.

Na fotografijama se vide ostaci vozila "citroen" koje je korišćeno u ovom zločinu.

Podsetimo, osumnjičeni su priznali da su situacija izmakla kontroli jer je Vanja bila široko tražena, pa su odlučili da je ubiju. Ispričali su da su kopali i grob, a motivi ovog stravičnog zločina, prema izjavama osumnjičenih, bili su povezani sa pokušajem iznude novca od majke deteta, iako proces iznude nije započet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading