KOSTIN OTAC PUCA KAO SPECIJALAC: Ovaj detalj sa najnovijeg snimka je svima promakao - dečak ubica je imao na koga da se ugleda! (VIDEO)

Autor: T. Vasiljević

Hronika

01.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka oca Koste Kecmanovića da svog sina uvede u svet oružja i obučava ga kao specijalca izazvala je veliki šok, a na osnovu snimka očigledno je na koga se dečak ubica ugledao.

KOSTIN OTAC PUCA KAO SPECIJALAC: Ovaj detalj sa najnovijeg snimka je svima promakao - dečak ubica je imao na koga da se ugleda! (VIDEO)

Foto: Facebook, republika.rs

Vladimir Kecmanović, otac dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je ubio devet svojih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, snimljen je u streljani na otvorenom sa sve pratećom opremom, slušalicama na ušima i pištoljem u rukama.

Posle nedavnog incidenta u kojem je maloletni dečak izvršio masakr, pažnju javnosti privlači ponašanje oca, Vladimira, koji je snimljen upravo u streljani, a kako se može videti na snimku, Vladimir je vrlo dobro uvežban.

Barata oružjem kao specijalac, a iste epitete dobio je i njegov sin nakon počinjenog krvavog pira u školi.

 

 

Vladimir se u streljani na otvorenom kreće kao vojnik, kao specijalac grabi oružje i trči ka meti, ispaljujući metak jedan za drugim.

S obzirom na to, očigledno je na koga se dečak ubica ugledao i od koga je imao podršku da sa manje od 14 godina bude upućen u baratanje municijom i pištoljima.

Vladimirova odluka da svog sina uvede u svet oružja i obučava ga kao specijalca izazvala je veliki šok, kako u Srbiji, tako i u svetu kada se proširila vest o krvoproliću u školi i detaljima iz života ove porodice.

Kako smo već pisali, Vladimir je na neki način svesno od sina napravio bezosećajnu zver, obučavajući ga da vatrenim oružjem rukuje kao on sam što je to radio.

Naime, kako smo već pisali, Vladimir Kecmanović bio je potpuno svestan u kakvu bezosećajnu zver može da izraste njegov sin Kosta. Učio ga je da gađa u mete u obliku koncentričnih krugova i silueta ljudi, da puni okvir, zatim kako da stoji i diše prilikom korišćenja vatrenog oružja. U tri navrata ga je vodio u Streljački klub Partizan praktikal šuting i jednom u otvoreni prostor u etno-selu Gostoljublje u Mionici.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće ravno vrhunskim pucačima.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.12.2023 19:48

Otac manijak a ni majka ništa bolja,odgoj, geni.... I eto tragedije