KOSTIN OTAC OD STUDIJA POZNAT PO UBIJANJU ŽIVOTINJA: Kada bi se Vladimir vratio iz lova "bez trofeja" to bi bio PAKAO!

Autor:

Hronika

01.12.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir u vreme kada je imao oko 20 godina nije imao dozvolu za lov, ali je "uredno" lovio.

KOSTIN OTAC OD STUDIJA POZNAT PO UBIJANJU ŽIVOTINJA: Kada bi se Vladimir vratio iz lova "bez trofeja" to bi bio PAKAO!

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac monstruma Koste Kecmanovića uhapšen zbog zločina sina jos 3. maja, od studija je poznat kao ubica životinja.

Vladimirova bivša drugarica B. L., sa kojom je kontaktirao tokom studentskih dana otkriva da je on išao u lov još tih godina i da je najveće zadovoljstvo osećao kada bi životinji oduzeo život. 

- Uživao je u trofejima, kada bi ubio životinje u lovu, bio je najsrećniji. Ako bi iz lova morao da ode tog dana, a nije uspeo da pogodi makar jednu divljač, kući se vraćao besan na čitav svet. Takvo ponašanje sam videla samo kod njega i pamtim ga po toj ubilačkoj volji, tako da se nisam iznenadila njegovom umešanošću u masakr - rekla je za Republiku gospođa B.L. 

Ona ističe da Vladimir u to vreme kada je imao oko 20 godina nije imao dozvolu za lov, ali da je uprkos tome, išao sa svojim odužje  u rancu da bi pucao i lovio i to skoro svakog vikenda.

- Nisam sigurna da li je imao dozvolu za oružje, ali za lov znam da nije. To mu nije smetalo da ubija divlje svinje, medvede, lisice, zečeve. Čim dodje petak on je pakovao stvari i išao van Beograda u šume. Bio je čudak. Znam da se sviđao jednoj devojci zbog fizičkog izgleda i posvećenosti studijama medicine, ali da joj je bila strašna ta njegova želja za ubijanjem životinja i to je odbijalo od njega - prepričava B. L. 

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće  ravno vrhunskim pucačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Tanja

01.12.2023 09:59

Kuća puna oružja, očigledno oružje dostupno je bilo najmlađeg masovnog ubice na svetu od strane roditelja.Obučavan da barata oružjem,treniran u streljanama najmladji ubica na svetu od strane roditelja. Oružjem od kuće donetim u školu,na času, školske drugare je najmladji ubica na svetu ubio,surovo gazio po njima... Otac hapšen u sablji... Sad on kaže besramno da se ne oseća odgovornim što naše dece nema!

Jana

01.12.2023 10:10

Krvoločnost u naslednim genima! Pronaći način i svo četvoro zatvoriti doživotno da ne seju smrt oko sebe.

Antea

01.12.2023 11:20

@Jana - @Jana,zatvoriti ogledni elitni Ribnikar, decu elite pomesati sa ostalim decom, da deca od malih nogu uce da su sva jednako vredna, pametna, inteligentna i da vec u prvom razredu se ne moze videti da ce svi biti vukovci!!!

Odgovori 14 12
Vesna

01.12.2023 11:42

Ljudi moji, kako da dečko bude drugačiji kad je odgajan u takvoj obitelji, jesu li mu roditelji ikada pokazali ljubav, učili ga vrijednostima života ili?

Odgovori 11 2