"ZA ŠTA VI MENE KRIVITE?! JA SE NE OSEĆAM ODGOVORNIM"! Jezive reči oca Koste Kecmanovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - roditelji nastradale dece pitaju se JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

22.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Andrije Čikića potvrdila je juče da su se Vladimir, Miljana i Kosta tokom saslušanja ponašali hladnokrvno.

"ZA ŠTA VI MENE KRIVITE?! JA SE NE OSEĆAM ODGOVORNIM"! Jezive reči oca Koste Kecmanovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - roditelji nastradale dece pitaju se JEDNU STVAR!

Foto: Tanjug/Ap, Facebook

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-monstruma koji je mnogobrojne porodice za čitav život zavio u crno, ni nakon šest i po meseci koliko je prošlo od masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" ne želi da prihvati da je upravo on jedan od glavnih krivaca zašto je do takve tragedije došlo.

Naime, kako smo i ranije pisali, Vladimir i Miljana u potpunosti su se ogradili od odgovornosti i negirali krivicu, a upravo naše navode potvrdila je majka Andrije Čikića - Suzana, koja je juče gostovala na televiziji K1.

Ono što nas kao roditelje isto dodiruje jeste ono što smo imali prilike da vidimo, a to je ta neka nemerljiva, neopisiva hladnoća cele porodice. Otac kaže 'Za šta vi mene krivite, ja se ne osećam odgovornim'. On je taj koji je dete odveo u streljanu, oružje je njegovo. On je dao dozvolu da dete trenira vatrenim oružjem - rekla je majka ubijenog dečaka.

Da su Kecmanovići u potpunosti bezdušni, potvrdio nam je i izvor upoznat sa slučajem.

- Ne pokazuju ni trunku empatije, jedino što im je važno jeste kako da se svo troje izvuku iz "problema" u koje ih je Kosta uvukao. Nije im bitno ni kako je porodicama žrtava, a upravo to pokazali su i na saslušanju, gde su i Kosta, ali i njegovi roditelji bili potpuno hladnokrvni - rekao je izvor za Republiku. 

Takođe, on dodaje da se roditelji koji su ostali bez svojih najmilijih, pitaju kako je moguće da neko ne razume njihovu bol.

- Najgore od svega je što osim što su izgubili svoju decu, moraju da slušaju dečaka-ubicu i njegove roditelje koji ne žele ni trunku kajanja da pokažu. Jedna majka mi je čak rekla "Ne bi meni "izvini" ništa promenilo, ali bih bar znala da se saosećaju sa našim bolom" i tada mi je sve bilo jasno.. - zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, Suzana Stanković Čikić juče je gostovala na televiziji K1 gde je pričala o emocijama koje je osećala dok je ispitivala Kostu Kecmanovića. Takođe, pomenula je i optužnicu koja je podignuta protiv oca i majke maloletnog ubice.

- Ne znam ni da li je prikladno sada govoriti o tome. Podignuta je optužnica protiv oca koja je za delo protiv opšte bezbednosti, ili kako se već to pravno kaže. Ono što nas roditelje sve dodiruje jeste ko je odgovoran za 10 ugašenih života? Ja sam bila jedna od majki koja je ispitivala dečaka na ročištu protiv oca. Imala sam prilike da čujem, a kasnije i da vidim snimak. Ja sam između ostalog pitala da li on zna da je ubio mog sina? On je rekao da zna... bez ikakve emocije. Njegov glas je četiri sata bio isti. Kasnije sam videla snimak. Njegova majka je sedela pored njega i nije reagovala na moje pitanje, samo je sedela. To sve nas 'pomera'. Volela bih da se neka pravda ipak zadovolji, što zbog nas, naše dece, što zbog celog društva. Mislim da mi kao društvo nismo još uvek potpuno svesni šta se desilo.. - rekla je između ostalog majka dečaka koji je ubijen u školi.

Govorila je i o prvom Memorijalnom takmičenju za najbolje mlade kompozitore koje je održano u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, a posetioci su, pored koncerta, imali priliku da pogledaju i izložbu fotografija koje potpisuje ubijeni dečak, jedan od učenika koji su ubijeni u masovnom ubistvu 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar".

- Uvek smo se voleli beskrajno od samog rođenja. On kad je imao 3,4 godine, dok se igrao ja sam mu rekla: 'Znaš da me sam Bog pitao kakvo dete želim, ja bih rekla ovakvo kao ti", on tad to nije shvatao, tu dubinu. Kada je porastao ja sam mu to ispričala, i rekla da ja zaista to mislim. On me onda pitao: 'Baš ovakvog kao ja, a ja mu kažem baš takvog, ništa ne bih menjala. Ja nisam mogla da dočaram ljudima tu ljubav. Koliko je ona važna, lepa i nemerljiva. Nismo štedeli ljubav u našoj porodici i stalno skrećem roditeljima pažnju da neće razmaziti decu ljubavlju. Decu razmazimo kad počnemo da radimo nešto umesto njih, što bi već trebalo da rade sami - pričala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Tanja

22.11.2023 14:43

Naše dece nema ni čika Dragana,učen da može da gazi po mrtvima ,ubija,od porodice koja nema ni trunku empatije, samo da vređa svojim bahatim ponašanjem. Letos je krenula na more sa ćerkom,besramno radi i dalje u prosveti i dalje je naš bol ne interesuje, ona bi da izvrda i što pre u London,na Havaje...

Vojvotkinja Tolstoj

22.11.2023 15:11

Da su "normalni" ne bi gomilali toliko oružja U KUĆI I ŽUTOKLJUNCA "VODILI" DA (UČI) ŠTO BOLJE PUCA ... UMESTO DA SU GA UČILI DA ZARAĐUJE "LEBA I UZ LEBA" ; DA RECIMO : KOPA, ŽANJE, SEJE, "KOSI I VODU NOSI" ... da bre nešto radi : u bašti, njivi rudniku, preduzeću ... Mogao je raditi i na Gradilištu (to je otmenije, tj. ako otmeno nije : "da kopa, seje i ore"), tj. fizičke poslove " a da "ako mu škola ide" kasnije je mogao "završiti i za inženjera" , a ne da zaludniči i sa MALIM, PILEĆIM MOZGOM OD 13-14 GODINA, DA "KRADE BOGU DANE, PARAZITSKI ŽIVI I UBIJA VREME, DA MU JE "HOBI-ZANIMACIJA" : STRELJANA... i šta se očekivalo ? Bolje da je otišao negde na Ratište , da "brani i odbrani n e š t o" , to jest to što vežba, jer "VEŽBA PUCANJE" ... šta će to njemu ... PA naravno da je psihopata i monstrum. Nema tu šta da se mnogo "izučava" : njegovi postupci daju "ocenu mozga" : da ubije tlike drugare, I JOŠ BI ? - pravi, pravcati MONSTRUM !!

Zara

22.11.2023 16:53

@Vojvotkinja Tolstoj - @Vojvotkinja Tolstoj, kakve ti glupodti lupas,, da vode dete od 12,133 god da seje, kopa, žanje, kosi, pa imao je Kosta ispunjen dan skobodnim aktivnostima van skole, isao na takmicenja, svi zs njega imaju lepe reci, komsije, drugari, nastavnici, poznanici, detetu se nesta dogodilo u glavi i to je problem koji i treba dokuciti, mada to ne umanjuje krivicu, otac je kriv sto ga je vodio u streljanu, mada ja ne mogu da razumem da nakon 3 poseta streljani gde je pucao, tako su izvestili javnost, da je mogao sve to da napravi za 2 min, pa ti obuceni specijalac ne moze! Vladimir mora odgovarati jer je njegovo oruzje 7 jer je odgovoran za maloletno dete, a krivo je i drustvo a škola ne govorim, kriva najvise!! KOSTA Kecmane pederu, pisalo je pred elitnim Ribnikarom, godinu pre masakra, nitko nije reagovao, 1000 ucenika nastavnika je svaki dan gazilo preko njega!! I danas stoji!

Likic

22.11.2023 16:21

Odgovornost je i na roditeljima i na skoli i na drustvu.