"ZA ŠTA VI MENE KRIVITE?! JA SE NE OSEĆAM ODGOVORNIM"! Jezive reči oca Koste Kecmanovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - roditelji nastradale dece pitaju se JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

22.11.2023

12:45

Majka Andrije Čikića potvrdila je juče da su se Vladimir, Miljana i Kosta tokom saslušanja ponašali hladnokrvno.

"ZA ŠTA VI MENE KRIVITE?! JA SE NE OSEĆAM ODGOVORNIM"! Jezive reči oca Koste Kecmanovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - roditelji nastradale dece pitaju se JEDNU STVAR!

Tanjug/Ap, Facebook

Komentari (7)

Loading
Tanja

22.11.2023 14:43

Naše dece nema ni čika Dragana,učen da može da gazi po mrtvima ,ubija,od porodice koja nema ni trunku empatije, samo da vređa svojim bahatim ponašanjem. Letos je krenula na more sa ćerkom,besramno radi i dalje u prosveti i dalje je naš bol ne interesuje, ona bi da izvrda i što pre u London,na Havaje...

Vojvotkinja Tolstoj

22.11.2023 15:11

Da su "normalni" ne bi gomilali toliko oružja U KUĆI I ŽUTOKLJUNCA "VODILI" DA (UČI) ŠTO BOLJE PUCA ... UMESTO DA SU GA UČILI DA ZARAĐUJE "LEBA I UZ LEBA" ; DA RECIMO : KOPA, ŽANJE, SEJE, "KOSI I VODU NOSI" ... da bre nešto radi : u bašti, njivi rudniku, preduzeću ... Mogao je raditi i na Gradilištu (to je otmenije, tj. ako otmeno nije : "da kopa, seje i ore"), tj. fizičke poslove " a da "ako mu škola ide" kasnije je mogao "završiti i za inženjera" , a ne da zaludniči i sa MALIM, PILEĆIM MOZGOM OD 13-14 GODINA, DA "KRADE BOGU DANE, PARAZITSKI ŽIVI I UBIJA VREME, DA MU JE "HOBI-ZANIMACIJA" : STRELJANA... i šta se očekivalo ? Bolje da je otišao negde na Ratište , da "brani i odbrani n e š t o" , to jest to što vežba, jer "VEŽBA PUCANJE" ... šta će to njemu ... PA naravno da je psihopata i monstrum. Nema tu šta da se mnogo "izučava" : njegovi postupci daju "ocenu mozga" : da ubije tlike drugare, I JOŠ BI ? - pravi, pravcati MONSTRUM !!

Zara

22.11.2023 16:53

@Vojvotkinja Tolstoj - @Vojvotkinja Tolstoj, kakve ti glupodti lupas,, da vode dete od 12,133 god da seje, kopa, žanje, kosi, pa imao je Kosta ispunjen dan skobodnim aktivnostima van skole, isao na takmicenja, svi zs njega imaju lepe reci, komsije, drugari, nastavnici, poznanici, detetu se nesta dogodilo u glavi i to je problem koji i treba dokuciti, mada to ne umanjuje krivicu, otac je kriv sto ga je vodio u streljanu, mada ja ne mogu da razumem da nakon 3 poseta streljani gde je pucao, tako su izvestili javnost, da je mogao sve to da napravi za 2 min, pa ti obuceni specijalac ne moze! Vladimir mora odgovarati jer je njegovo oruzje 7 jer je odgovoran za maloletno dete, a krivo je i drustvo a škola ne govorim, kriva najvise!! KOSTA Kecmane pederu, pisalo je pred elitnim Ribnikarom, godinu pre masakra, nitko nije reagovao, 1000 ucenika nastavnika je svaki dan gazilo preko njega!! I danas stoji!

Likic

22.11.2023 16:21

Odgovornost je i na roditeljima i na skoli i na drustvu.

Branko

24.11.2023 14:20

Najveca je nepravda da taj monstrum mora da zivi, zato sto tako "kaze zakon"...10 divnih ljudi je ubio, jos 5 napravio invalidima, raspametio i rastuzio ceo Srpski narod, a on jos moze da "nece da gleda slike ubijenih", "nece da objasnjava...", "hoce ovo, hoce ono"...dokle? Dozivotno lecenje monstruma, trajni nadzor nad mladjom sestrom koja se "igra" sipajuci "domestos" drugoj deci u sokove, roditeljima po 12 godina robije i konfiskacija imovine...dok se tako ne bude postupalo, ove grozote ce se ponavljati...

Joni

26.11.2023 14:53

Decu razmazimo ne ako nesto umesto njih radimo nego ako ne negujemo komunikaciju I ne pokazujemo ljubav.

Milka5

09.12.2023 00:43

Zna tata Kecmanovic koliko je kriv, za oruzje koje nije sklonio, za ljubav prema istom koju je na sina preneo. Svako bi od nas isto uradio. I zna da za ljubav nije kriv. I majka takodje koja je kriterijume za stepen dizala jer je sebe nesebicno davala. Nekad se u skolama islo na pucanje. Ocena dobijala iz toga. Nije my otac pravio koktele, mali bi ubio I bez ocevog oruzja verovatno. Mislite da Vi vise I drugacije volite svoju decu nego sto su oni svoju. Pricate o ljubavi o tome koliko ste divni I brizni, a deca u skolama I javnosti drygacije sliku ostavljaju. Niko ne kopa, ne uci, casovi se pravdaju bez ikakvog pokrica. Prag znanja sve nizi a onda prosvetari su nam krivi. Kosta je ocigledno imao problem, I skola I drustvo I roditelji pod tepih su ga gurali. A onda je pukao. Ko zna sta se u njegovoj nesrecnoj glavi desilo. I nema tu popravka, za Kecmanovice ne, ali za nas ima sanse da budemo bolji. Zaposlite decu nek zanju nek yce, nek treniraju, nek putuju, nek budu samostalniji, nek snose posledice. Nek budu realni nek znaju za granice. Nagradite I kazniti kad treba. Na Kecmanovicima se slomilo. Zao mi divnih komsija, izuzetnih strucnjaka, sjajnih karijera. Zao mi nekako i decaka ubice. Decu je pobio, a sebe I svoju porodicu iz inata, il uzasa za koji samo on zna ubija svaki dan ispocetka. Smiraja njihovim dusama nema, nema ni sanse za pomilovanje, kakva God da bude presuda.