MOGUĆE JE DA SE DANKA NIKAD NE NAĐE! Pradeda devojčice progovorio o NAJSTRAŠNIJOJ verziji njenog nestanka - reči koje je izgovorio teraju jezu u kosti!

Autor:

Hronika

01.05.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica devojčice majke Ivane Ilić tvrdi da o istrazi i ispitivanju osumnjičenih ništa ne zna zvanično.

MOGUĆE JE DA SE DANKA NIKAD NE NAĐE!  Pradeda devojčice progovorio o NAJSTRAŠNIJOJ verziji njenog nestanka - reči koje je izgovorio teraju jezu u kosti!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Joksim Dragomirović, pradeda Danke Ilić(2) ljut je na medije koji su prenosili navode prema kojima je porodica imala saznanja o detetu i bila umešana u njegov nestanak, zbog toga ne želi da sarađuje sa medijima.  

- Nemam ništa novo da vam kažem, porodici, odnosno nama ništa ne javljaju. Ne dolaze ni Ivana i MIloš tako da mi ništa ne znamo. Oni su u gradu sa Miloševim. Ivanin otac, moj sin  Časlav je došao iz treće smene iz rudnika i sada spava. Ne mogu da ga budim - rekao je Joksim reporterima Republike koji su ga zatekli ispred porodične kuće u mestu Brestovac

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Danka Ilić nestala je 26. marta, a u potrazi za njom pregledana su sva sumnjiva mesta

Pitali smo ga da li je uznemiren i dalje pošto se zna da je devojčica ubijena jedan od osumnničernih za ubistvo devojčice Dejan Dragijević, priznao da je sa kolegom iz borskog vodovoda Srđanom Jankovićem kolima udario Danku, i da su je potom udavili, Joksim negira. 

- Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni. Priznali su navodno da su je udarili i udavili, ali ne i gde je njeno telo. Moguće je da se nikad ne nađe-  zaključio je pradeda devojčice.

Deda majke Danke Ilić kojoj se svaki trag izgubio 26. marta zalivao je cveće u dvorištu kada smo naišli, a nekoliko dana kasnije opet smo ga sreli, ali kod pojate u Brestovačkom polju na mestu gde se Danka igrala pre nego je nestala. Joksim je traktorom sređivao razorano dvorište, ali nije želeo ni reč da izusti nego se čak naljutio što se i dalje interesujemo za istragu. 

Inače, istraga je u toku, a pored dvojice osumnjičenih za zversko ubistvo devojčice, osumnjičeni su otac i brat Dragijevića kojima je na teret stavljeno da su njeno telo premeštali s  mesta na mesto da bi sakrili dokaze. Svi su se nalazili iza rešetaka gde su i danas, s tim da je Dalibor Dragijević mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana preminuo u policiji u Boru.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading