ŠTA JE SVE VLADIMIR KECMANOVIĆ, OTAC MONSTRUMA IZ "RIBNIKARA", SAKRIO OD ISTRAŽITELJA: Stvorio malog Legiju, a Boga se setio tek posle ZLOČINA!

Autor:

Hronika

12.11.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljima se hvalio kako "mali puca kao specijalac" i svesno od njega napravio bezosećajnu zver.

ŠTA JE SVE VLADIMIR KECMANOVIĆ, OTAC MONSTRUMA IZ "RIBNIKARA", SAKRIO OD ISTRAŽITELJA: Stvorio malog Legiju, a Boga se setio tek posle ZLOČINA!

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-monstruma, bio je potpuno svestan u kakvu bezosećajnu zver može da izraste njegov sin Kosta. Štaviše, zdušno je radio na tome, obučavajući ga da vatrenim oružjem rukuje kao vrhunski specijalac.

POSETA SVEŠTENIKA

Učio ga je da gađa u mete u obliku koncentričnih krugova i silueta ljudi, da puni okvir, zatim kako da stoji i diše prilikom korišćenja vatrenog oružja. U tri navrata ga je vodio u Streljački klub Partizan praktikal šuting i jednom u otvoreni prostor u etno-selu Gostoljublje u Mionici.

Takođe, oružje sa šest okvira i municijom nije držao u metalnom sefu s ključem i ostavio ga je na izvol'te dečaku. Uz to, on uopšte nije proveravao da li su mu pištolji i municija u neobezbeđenom koferu, odakle ih je Kosta uzeo još 1. maja i prebacio u školski ranac.

U Vladimirovom telefonu nađena je i poruka iz streljane prijatelju kom se hvalio.

- Vidi kako mali dobro puca, gađa kao specijalac - napisao je Vladimir i dodao:

- On je moj mali Legija.

Tim više čude njegove izjave zatvorskim čuvarima da je posle zločina "mrtav čovek", kao da nije svestan da je svojim suludim ponašanjem direktno doprineo masakru kakav Srbija ne pamti. Očigledno pritisnut grižom savesti ili možda iz perfidnih razloga, tražio je da mu sveštenik dođe u zatvor da bi se ispovedio i izbacio iz sebe sve što ga muči.

NAVODNI VERNIK

Poseta je usledila usred noći, a naš dobro obavešteni izvor iz istrage otkriva detalje.

- Vladimir je nedavno poverio prijatelju neke stvari koje ga more i pitanja koja mu se stalno vrte po glavi, a na koja nema odgovor. Tako rastrojen, odlučio je da podnese zahtev da razgovara sa sveštenim licem, što mu je nakon nekoliko dana i omogućeno. U posetu mu je došao otac Grigorije Marković i Kecmanović je s njim razgovarao otprilike tri sata. Pričao je o greškama koje je pravio u odgajanju Koste, o poslu, kao i o svojim osećanjima nakon masakra koji je počinio njegov sin. Takođe, spominjao je i suprugu Miljanu - ispričao je naš sagovornik.

On navodi i da je zahtev Vladimira Kecmanovića iznenađujući, s obzirom na činjenicu da nije neko ko je toliko bio privržen veri.

- Navodno, oduvek je verovao u boga, ali nije to bilo toliko izraženo. Nije se ispovedao niti je stalno posećivao crkvu i upravo zato je sve iznenadio njegov zahtev jer se sad, nakon svega, okrenuo bogu i molitvi. Verovatno u tome vidi spas ili, jednostavno, želi sebe da prikaže kao žrtvu - istakao je naš sagovornik.

Zbog ćerke pretio školi

Stariji Kecmanović se ponašao bahato i prema zaposlenima u "Ribnikaru". U više navrata je slao mejlove, a jednu od pretnji je uputio neposredno pred masakr. Kako otkriva naš izvor iz škole, on je bio besan zbog toga što njegova ćerka nije izabrana za predsednicu odeljenske zajednice.

- Pretio im je da će se obračunati s njima. Smetao mu je izbor razrednog starešine i uprave škole, a najviše ga je iritiralo to što funkcija predsednika odeljenske zajednice nije pripala njegovoj ćerki. U školi su bili šokirani kada su videli njegov mejl, a tim povodom morala je da reaguje direktorka da bi smirila situaciju - kaže naš izvor.

To, međutim, nije bio jedini put da je besneo na upravu. Kad god nije bilo po njegovom napadao je školu za svaku sitnicu, a nije birao reči kada je vređao i ponižavao zaposlene.

Čist dosije uprkos hapšenju u "Sablji"

Vladimir Kecmanović važi za uglednog lekara, ali je 2003. bio privođen u akciji "Sablja", bio je u kontaktu s "zemunskim klanom" i gajio je strast prema oružju, ali mu je dosije ostao čist. On je bio hapšen u akciji "Sablja", pokrenutoj posle atentata na premijera Zorana Đinđića 2003. Kako se nezvanično saznaje, Kecmanović je ispitivan zbog kontakata sa "zemuncima", a neki od tih navodno su evidentirani čak i neposredno pre ubistva Đinđića 12. marta.

Boji se osvete, menja izgled

Kostin otac strahuje od osvete ukoliko izađe na slobodu, zbog čega je smislio plan da promeni fizički izgled. Vidno je smršao, čak 30 kilograma, a sada pušta bradu i kosu.

Nakon što je dugo ćutao, poverio se cimeru koji je preneo njegovu priču. Naime, on je objasnio da je njegov cilj da u potpunosti promeni fizički izgled da ga ljudi ne bi prepoznali ukoliko izađe iz zatvora. Planira da pusti bradu i kosu i znatno smrša da bi izgledao drugačije. Donekle se očekivalo da strahuje za život nakon svega što je njegov sin uradio.

O pretnjama porodici Koste Kecmanovića i te kako se priča, pa je Vladimir osmislio plan o potpunoj promeni fizičkog izgleda, objašnjava dobro upućeni izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je Vladimir svestan da mu u staroj koži života nema, te se sada, kako je objasnio, hvata za slamku spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Tanja

12.11.2023 09:26

A sad zbog njih mi plačemo...

Odgovori 6 11
Maka

12.11.2023 15:49

Sotona licno!

Prosvetar

12.11.2023 16:21

Otac je za otsrel.On je od deteta napravio profesionalnog ubicu,uz blagoslov majke koja je zelela da joj son bude ,,najbolji".Ove stetne ljude pod hitno u stogodisnji zatvor da ne truju okolinu.Oni se nadahu pomoci Loncara i ostalih mafijasa sa kojima su ostvarili vezu i usluge .Majka je zataskala dokaze i za to ce traziti protiv uslugu.Sramno Loncare,Sramno i ti si bio nekakav ministar.Zar vas nece proganjati ubijena deca,ubijeni anljeli?

Karla

12.11.2023 16:24

His son has to go straight to hell