EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO KECMANOVIĆ PUCA (VIDEO)

Autor: T.Vasiljević

Hronika

01.12.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu snimka teško je poverovati da je Vladimir svog sina upoznao s oružjem da bi ga upozorio na opasnost od toga.

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO KECMANOVIĆ PUCA (VIDEO)

Foto: Facebook, republika

Vladimir Kecmanović, otac dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je ubio devet svojih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, snimljen je u streljani na otvorenom sa sve pratećom opremom, slušalicama na ušima i pištoljem u rukama.

 

 

Javnost je mesecima unazad šokirana saznanjima koja su dodatno isplivala o ovoj porodici nakon počinjenog krvavog pira u OŠ "Vladislav Ribnikar", a ekipa portala Republika.rs eksluzivno je došla u posed snimka, na kome se jasno vidi otac monstruma kako koncentrisano na mete ispaljuje metke jedne za drugim.

Na osnovu snimka teško je poverovati da je Vladimir svog sina upoznao s oružjem da bi ga upozorio na opasnost od bilo čega. Način na koji je snimljen prikazuje najpre strast koju ovaj čovek gaji prema streljaštvu, a koju je takođe preneo i na svog sina, da bi on kasnije sve naučeno upotrebio u najgore svrhe.

Snimci iz streljane Vladimira Kecmanovića, kao i fotografije koje su nedavno dospele u javnost na kojima dečak ubica rukuje oružjem, otvara niz pitanja o vaspitnim metodama jednog roditelja koji bi trebalo biti primer tinejdžeru.

Republika

Foto: republika

 

Posebno zgražavanje izazvao je trenutak nakon masakra, kada je uhapšen i Kostin otac, koji je u momentima velike tragedije hvalio sina kao odličnog strelca i govorio kako ga je učio preciznosti.

Ove izjave izazvale su nevericu i zgražavanje, budući da je dečak ubica izvršio stravično nasumično pucanje u školi.

Kako smo već ranije pisali, Vladimir Kecmanović i ranije je bio poznat po ovakvim sličnim "hobijima". U svojim dvadesetim godinama, išao je u lov i jedino najveće zadovoljstvo osećao je kada bi životinji oduzeo život. 

Iako, dozvolu za lov nije imao, ništa ga nije sprečavalo da se bavi time, pa je skoro svakog vikenda, išao sa istim ciljem sa sve oružjem u svom rancu, iz tog razloga ne čudi činjenica da je takvim ponašanjem učio i svoje dete.

Pored svih okolnosti, Vladimir Kecmanović i posle više od šest meseci ne želi da prihvati da je upravo on jedan od glavnih krivaca zašto je do ovakve tragedije došlo.

Republika

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

 

Podsetimo, Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće ravno vrhunskim pucačima.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
miljanak

01.12.2023 15:38

covek je impotentni manijak

Zoran

01.12.2023 18:41

Opa, ipak se pucalo u Batajnici. Zanimljivo....

Nikola

04.12.2023 05:52

Sad na tihoj vatri spremate javnost da opet posle izbora udarite na zakonite vlasnike oruzja koji su uzorniji gradjavi od svih drugih! na tom snimku kako on puca jos je i los strelac. imamo hiljade strelaca na poligonima i niste svesni koliko je to bolje za ovu drzavu bez vojske i narod nego da svi muskarci budu nesposobni kao panjevi, pa kad dodje do novog sranja u regionu onda kuknjava sto nema ko da brani drzavu.. inace vlasnici oruzja ne smeju ni saobracajku da naprave niti da ucestvuju u bilo kakvim izgredima itd.. jer im se odmah sve oduzima bez pardona zato su oni uzorniji gradjani od 99% drugih!