FILIP IZ SUBOTICE BI IZBEGAO METAK, DA NIJE BILO OVOGA! Mladi vaterpolista izrešetan ispred pumpe - novi detalji brutalnog ubistva!

Autor: T.V.

Hronika

01.12.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Zeljković ubijen je dok je u kolima bio sa bratom, kada je na auto ispaljeno više metaka.

FILIP IZ SUBOTICE BI IZBEGAO METAK, DA NIJE BILO OVOGA! Mladi vaterpolista izrešetan ispred pumpe - novi detalji brutalnog ubistva!

Foto: Društvene mreže

U četvrtak je došao kraj agonije porodice Zeljković nakon hapšenja Ivan Č. (25) i Predrag M. (35), osumnjičenih za ubistvo 21-godišnjeg Filipa Zeljkovića.

Tragični događaj se odigrao u noći između 14. i 15. oktobra u blizini benzinske pumpe u Subotici.

Prema informacijama, konflikt je izbio na pumpi nakon što su braća Zeljković naišla na grupu momaka.

Tuča je eskalirala, a Filip je hrabro stao u odbranu mlađeg brata. Iako su se braća povukla s mesta incidenta, napadači su ih pratili, stavili fantomke i otvorili vatru iz vatrenog oružja, a Filip je tada izgubio život.

- Braća Zeljković su se vraćala sa žurke i svratili su na pumpu po cigarete i energetska pića. Tamo su naišli na grupu momaka koja je počela da vređa mlađeg brata. Kada je to čuo, Filip se umešao i počela je tuča. Kako je bio krupan i stasit, nije mu bilo teško da ih "posloži" kao pazl" - ispričao je Filipov blizak prijatelj za "Novosti".

Nakon više od mesec dana intenzivne potrage, policija je locirala i uhapsila osumnjičene u stanu u Somboru. Ivan Č., koji je nedavno izašao iz zatvora zbog prethodnih zločina, i Predrag M., poznat po problematičnom ponašanju, sada će odgovarati pred zakonom za ovo brutalno ubistvo.

Filip Zeljković, prema rečima njegovih prijatelja i sugrađana, bio je voljen i cenjen član zajednice, poznat kao vaterpolista i dobar momak. Njegova tragična smrt duboko je pogodila mnoge.

- Sve nas je na neki način štitio. Ne samo što je bio jak, nego je imao i tu harizmu, uvek je plenio svojom pojavom. Nije imao nikakve veze sa tim ljudima, bio je u potpuno drugačiji i kretao se u drugom krugu ljudi. Očigledno je to što ih je pretukao tako, što su to i drugi videli, za njih bilo strašno i želeli su da mu se osvete - kaže jedan od Filipovih drugova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading