FILIPU IZ SUBOTICE PRESUDILI PRIJATELJI? Vaterpolista dobro poznavao svoje dželate - zajedno trenirali, pa ga izrešetali ispred pumpe!

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dvojac je uhapšen zbog ubistva vaterpoliste Filipa Zeljkovića (21) 15. oktobra ove godine.

FILIPU IZ SUBOTICE PRESUDILI PRIJATELJI? Vaterpolista dobro poznavao svoje dželate - zajedno trenirali, pa ga izrešetali ispred pumpe!

Foto: Društvene mreže

Ivan Č. (25) i Predrag M. (35) koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili mladog Subotičanina Filipa Zeljkovića, od ranije su poznati nadležnim organima.

- Filip je igrao dugo za lokalni vaterpolo klub, a Ivan Č. se takođe u jednom momentu priključio treninzima. Svi su se dobro poznavali sa Filipom, a naročito Predrag M. - otkriva izvor i objašnjava:

- Predrag je poreklom je iz Crne Gore kao, a njegov stariji brat, koji trenutno služi zatvorsku kaznu, je držao kafić u okviru Sportsko-rekreativnog centra u čijem sklopu se nalazi i bazen na kom su momci trenirali vaterpolo. Predrag je tamo godinama radio kao konobar i tako je poznavao Filipa - kaže izvor za medije.

Podsetimo, incident se dogodio na benzinskoj pumpi, gde je došlo do verbalnog sukoba između Filipa i njegovog brata sa jedne strane, i napadača sa druge. Sukob je eskalirao u tuču, a zatim i pucnjavu, u kojoj je mladi vaterpolista izgubio život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading