DUGAČAK DOSIJE NASILNIKA KOJI SU PRESUDILI VATERPOLISTI IZ SUBOTICE: Jedan robijao zbog ubistva, a drugi zbog niza krivičnih dela - najnoviji detalji o uhapšenim "žestokim momcima"

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica osumnjičeni su poznati u Subotici kao nasilnici.

DUGAČAK DOSIJE NASILNIKA KOJI SU PRESUDILI VATERPOLISTI IZ SUBOTICE: Jedan robijao zbog ubistva, a drugi zbog niza krivičnih dela - najnoviji detalji o uhapšenim "žestokim momcima"

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Ivan Č. (25) i Predrag M. (35) koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili mladog Subotičanina Filipa Zeljkovića, od ranije su poznati nadležnim organima.

Sumnja se da su oni, sredinom oktobra, u blizini jedne pumpe u Subotici, hicima iz vatrenog oružja pucali na dvadesetjednogodišnjeg sugrađanina i usmrtili ga.

- Uhapšeni su Ivan Č. i Predrag M. koje su policajci, uz pomoć pripadnika Žandarmerije uhapsili na teritoriji Sombora, gde su se krili od zločina. U pitanju su članovi jedne subotičke ekipe „žestokih momaka“ i obojica su već ranije imali posla sa policijom. Predrag M. je osuđivan zbog krivičnih dela vezanih za trgovinu drogom i već je bio u zatvoru. Ivan Č. je takođe prijavljivan i sumnjičen za nekoliko krivičnih dela, a kao maloletan je osuđen na sedam godina zatvora jer je zajedno sa još četvoricom mladića nasmrt pretukao Zoltana Bukovca 13. januara 2016. godine. Obojica su poznati u Subotici kao nasilnici - kaže izvor za beogradske medije.

Podsetimo, incident se dogodio na benzinskoj pumpi, gde je došlo do verbalnog sukoba između Filipa i njegovog brata sa jedne strane, i napadača sa druge. Sukob je eskalirao u tuču, a zatim i pucnjavu, u kojoj je mladi vaterpolista izgubio život.

Tragično preminuli dvadesetjednogodišnji vaterpolista Filip Zeljković, koji je nedavno ubijen na Palićkom putu, pamtiće se kao talentovanisportista i druželjubivi mladić. Oni koji poznaju Filipa ističu da je bio krupan i perspektivan momak, bivši vaterpolista koji je uživao poštovanje u sportskim krugovima.

Filip je svoje obrazovanje sticao u privatnoj školi u Subotici, gde je uspevao da se posveti svojoj sportskoj karijeri, iako je u jednom periodu čak i živeo van grada zbog intenzivnih treniranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading