POLICIJA ZA PETAMA UBICAMA FILIPA ZELJKOVIĆA? Isplivali najnoviji detalji likvidacije - imali unapred razrađen plan?

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za ubicom koji je već hapšen zbog prethodnog ubistva, sumnja se na planirano bekstvo iz Srbije.

POLICIJA ZA PETAMA UBICAMA FILIPA ZELJKOVIĆA? Isplivali najnoviji detalji likvidacije - imali unapred razrađen plan?

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Filip Zeljković

Tragajući za ubicom dvadesetjednogodišnjeg vaterpoliste Filipa Zeljkovića, koji je brutalno ubijen pre mesec i po dana na Palićkom putu u Subotici, policija sumnja da su napadači pažljivo isplanirali likvidaciju i nakon zločina napustili zemlju.

Incident se dogodio na benzinskoj pumpi, gde je došlo do verbalnog sukoba između Filipa i njegovog brata sa jedne strane, i napadača sa druge. Sukob je eskalirao u tuču, a zatim i pucnjavu, u kojoj je mladi vaterpolista izgubio život.

- Postoji snimak sa sigurnosnih kamera na kom se jasno vidi da je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna, ali ni svedoci ne mogu da budu sigurni da li je razlog za tuču, a onda i pucnjavu bila ta rasprava vezana za Filipovog mlađeg brata ili neraščišćeni računi od ranije između Filipa i napadača - navodi izvor "Kurira" upoznat sa slučajem.

Jedan od osumnjičenih, kako se aznaje, već je hapšen zbog prethodnog ubistva, u kojem je učestvovao sa još četvoricom, a tada je osuđen na kaznu zatvora kao maloletnik.

Strah meštana raste, jer se ovi mladići često nalaze u problemima na ulicama grada i obično su naoružani.

Istraga traje već mesec i po dana, a policija intenzivno radi na pronalaženju ubica i utvrđivanju okolnosti ovog tragičnog događaja.

Momke za kojima policija traga, meštani inače, kako kažu, izbegavaju. Oni tvrde da nikad ne znaju šta bi moglo da im padne na pamet i da znaju da su uglavnom naoružani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading