CRTEŽI KOSTE KECMANOVIĆA OTKRILI NJEGOV PSIHOLOŠKI PROFIL: Stručnjaci analizirali ono što dečak-ubica crta i ŠOKIRALI SE - jednu stvar ne može da OSETI!

Autor:

Hronika

29.11.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi su stradala nevina deca i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović.

CRTEŽI KOSTE KECMANOVIĆA OTKRILI NJEGOV PSIHOLOŠKI PROFIL: Stručnjaci analizirali ono što dečak-ubica crta i ŠOKIRALI SE - jednu stvar ne može da OSETI!

Foto: Shutterstock

Dečak Kosta Kecmanović počinio je masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" i zbog tog jezivog zločina on se mesecima nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu. 

Iako postoje posebna ograničenja u ovoj ustanovi, kako nezvanično saznajemo od izvora iz istrage, Kosta već duže vreme ima pristup papirima koje uglavnom koristi za crteže, a koji ujedno pomažu psiholozima da saznaju i utvrde šta je u glavi dečaka-ubice.

- Ne crta svaki dan, ali kada crta, uglavnom su to neke mračne slike u kojima se ne može naći ni nijedna pozitivna stvar. Naime, na papirima nema nacrtane prirode, nasmejanih ljudi i životinja, već škrabotina koje teško ko može da razume. Upravo ti crteži pomažu psiholozima da utvrde o čemu tinejdžer razmišlja i da li oseća kajanje za ono što je počinio - objašnjava izvor iz istrage.

Kako takođe dodaje, tim stručnjaka je šokiran ponašanjem dečaka jer on ne oseti nikakvu emociju, niti je pokazuje.

- Činjenica je da Kosta ima pomračenje uma i to je pokazalo njegovo ponašanje. Takođe, crteži su još jedni od pokazatelja. Psiholozi kažu da ne postoji nijedan crtež za koji bi se moglo reći da dečak pokušava da iskaže bilo kakvo pokajanje. Zapravo, on ovim dodatno pokazuje da ne oseća ni trunku empatije za sve što je počinio - zaključio je izvor iz istrage. 

Kao što smo i ranije pisali, dečak-ubica je pre samog masakra na svom Fejsbuk, ali i Instagram profilu, kačio jezive slike. Jedna fotografija je bila profilna na kojoj je bio zgužvani papir na tepihu, dok je druga slika bila sasvim bizarna i mogla je da ukaže da se u podsvesti dečaka već duže vreme dešavalo nešto alarmantno.

Republika

Foto: Instagram

 

Reč je o fotografiji u ljubičastoj boji koja je fotošopirana tako da su oči precrtane krstovima, a usta zašivena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Tanja

29.11.2023 13:29

Vaspitan bez emocija,empatije,sposoban da puca u drugare u školi na času,da gazi po njima.... Sestra da sipa domestos drugarima u sok! Majka da letos krene na more sa ćerkom,da besramno radi u prosveti, i gleda da izvrda. Otac koji nema grižu savesti ne oseća se krivim a on ga učio da puca ,njegovim oružjem od kuće donetim u školu nam je decu poubijao.

Odgovori 9 11
Magda

29.11.2023 14:24

@Tanja - Tanja niste Vi nimalo dobri , ako su psihijatri zauzeti u Srbiji ima kod nas u Hrvatskoj vrsnih psihijatara oni će Vam odrediti dijagnozu , meni se čini kao da je to okorjela mržnja koja nema lijeka. Ženo Božija okanite se Kecmanovića ima netko drugi tko će im suditi.

Odgovori 7 10
Ivana

29.11.2023 20:18

@Magda - U pravu ste.Tanja je patoloski ljubomorna na porodicu Kecmanovic, ona ih poznaje i ima kompleks inferiornosti u odnosu na njihov status.Nije nju briga za konjretni slucaj, nego je dobila priliku da ispoljava mrznju koja je privatne prirode

Odgovori 10 1
Neko

29.11.2023 14:10

Tanja ti si prsla! A ja licno neverujem da Kosta i nesto crta po papirima, nema 3godine da crtka i skraba po papiru s i nije toliko naivan da crtka i skraba jer sigurno zna da ce i to gledati. Sigurno decak od 13god nece crtati leptirice, Sunce i drvece kao ni jednoroga. Dajte da cujemo malo i od njega sta ima da kaze ako ima, ovako samo rekla kazala i nije fer da se cuje samo jedna strana a od njega nista.

Odgovori 15 9