TRI MESECA TELO MONSTRUMA JE U HLADNJAČI: Niko ne da grobno mesto za Nermina Sulejmanovića, a evo koliko će zbog toga GRADAČAC PLATITI!

Autor:

Hronika

09.11.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo ubice i dalje se nalazi u hladnjači i njegovo čuvanje do sada je koštalo na hiljade konvertibilnih maraka.

TRI MESECA TELO MONSTRUMA JE U HLADNJAČI: Niko ne da grobno mesto za Nermina Sulejmanovića, a evo koliko će zbog toga GRADAČAC PLATITI!

Foto: YouTube/Printscreen/Avaz TV, Facebook, Dragan Kadic

Nermin Sulejmanović

U subotu će se navršiti tri meseca kako je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, ubivši svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, Denisa i Đengiza Ondera, a ranio tri!

Brutalno ubistvo Nizame prenosio je na Instragramu.

Telo na ledu tri meseca

Ipak, tri meseca kasnije, telo monstruma Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i još uvek nije sahranjen.

Ovu informaciju za portal "Avaza“ potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Telo ubice i dalje se nalazi u hladnjači i njegovo čuvanje, kako je rekao Latifagić, koštalo je do sada 3.000 konvertibilnih maraka. Sve će morati da plati Grad Gradačac.

- Tačno tako. Do sada je čuvanje tela koštalo 3.000 KM. Noć je 30 maraka u hladnjači - kaže Latifagić.

Kako tvrdi, porodica, Sulejmanovićevi stričevi i jedna rođaka traže već mesecima da ga sahrane, ali niko ne želi da da grobno mesto.

 - Čak je i Grad voljan da plati sve. Ali, niko ne da grobno mesto, tako da za sada od ukopa nema ništa. Dozvola za sahranu postoji, ali bez grobnog mesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tela će snositi Grad. Šta ćemo, takva je procedura. Sve se njima fakturiše - kaže Latifagić.

Da podsetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading