BEBA KOJA JE GLEDALA SUROVO UBISTVO MAJKE NIZAME NAPUNILA GODINU DANA! Otac je unesrećio za ceo život, preživela masakr u Gradačcu!

Autor:

Hronika

08.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koja je ležala u lokvi krvi dok je njen otac Nermin Sulejmanović ubijao njenu majku Nizamu Hećimović, napunila je godinu dana.

BEBA KOJA JE GLEDALA SUROVO UBISTVO MAJKE NIZAME NAPUNILA GODINU DANA! Otac je unesrećio za ceo život, preživela masakr u Gradačcu!

Foto: Društvene mreže

Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca brutalno je pretukao, a zatim ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to u lajvu na Instagramu. Sve to je gledala njihova novorođena ćerka koja je ležala u lokvi krvi, a na snimku se čuje kako nesrećna devojčica sve vreme plače.

U ime porodice Nizame Hećimović, Riad Sendić, njihov blizak rođak, govorio je za Avaz, a prenosi Srpskainfo. On je istakao da je porodica očajna radom istražnih organa, ali i da su 18. oktobra obeležili prvi rođendan male Lene.

- Mi kao porodica ćemo učiniti sve da joj pružimo maksimalnu ljubav i negu. 18. oktobra je bilo jako emotivno - rekao je Sendić i dodao da je dete dobro, a da je Nizamina sestra njen privremeni staratelj.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović (35) je ubio tri osobe i isto toliko ranio. Pored nevenčane supruge Nizame, ubio je oca i sina Ondera i Denisa Džengiza. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nizamin brat Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading