KOSTA KECMANOVIĆ JOJ NEMILOSRDNO UBIO DETE - POLICAJKA ZAPALILA ĆERKICI SVEĆU PA DOŠLA NA MARIN GROB: Otac ubijene Bojane Asović skuplja snagu da priđe (FOTO)

Autor:

Hronika

27.04.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je policajka i kobnog 3. maja je na radnom mestu saznala da je njena ćerkica ubijena u svojoj školi.

KOSTA KECMANOVIĆ JOJ NEMILOSRDNO UBIO DETE - POLICAJKA ZAPALILA ĆERKICI SVEĆU PA DOŠLA NA MARIN GROB: Otac ubijene Bojane Asović skuplja snagu da priđe (FOTO)

Foto: Adelarda Popović, Printscreen

Posto su zapalili sveće sa porodicom i prijateljima i pomolili se da njihova ćerka Bojana Asović žrtva masakra Koste Kecmanović, počiva u miru na Bežanijskom groblju, Marija i Bojan Asović su dosli na Novo groblje. 

Marija je policajka i kobnog 3. maja je na radnom mestu saznala da je njena ćerkica ubijena u svojoj školi.

Ta čarobna devojčica je tog dana dežurala na hodniku škole sa drugaricom iz razreda Anom Božović.

One su bile odlične učenice petog razreda. Dok su se spremale za doručak , dečak monstrum je uleteo naoružan u školu i pucao u školskog čuvara, pa u njih dve.

- Ajde Bojane - govorila je Marija suprugu koji ocigledno nije mogao da napravi korak ka grobu Mare Anđelković.

Marija je položila cveće i poljubila spomenik, a Bojan je stajao nekoliko metara dalje.

Njihovi prijatelji kažu da se nimalo nije oporavio od 3. maja jer je izuzetno bio privržen ćerki koja je po njemu dobila ime.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Samo

27.04.2024 14:50

Sve troje MONSTRUMA treba da neko posalje na onaj SVET!!!

Simona

27.04.2024 15:27

Moje iskreno saučešće. A za maloletnog Kostu, Roditelji treba da odgovaraju- oni su odgovorni za njega

Odgovori 10 1