TO SVE SE ODIGRALO U 14 MINUTA: Otkriveni jezivi detalji masakra u GRADAČCU - evo šta je tačno kobnog dana radio monstrum Nermin Sulejmanović!

Autor:

Hronika

02.11.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Bingas, postupajući tužilac, otkrio je detalje krvavog pohoda.

TO SVE SE ODIGRALO U 14 MINUTA: Otkriveni jezivi detalji masakra u GRADAČCU - evo šta je tačno kobnog dana radio monstrum Nermin Sulejmanović!

Foto: YouTube/Printscreen/Avaz TV, Facebook

Nermin Sulejmanović, koji je brutalno, prenoseći to uživo na Instagramu, ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom još dvoje ljudi u Gradačcu, u krvavi pohod krenuo je nakon što je preuzeo sudsko rešenje koje mu je stiglo.

To je otkriveno danas na zajedničkoj konferenciji za novinare koju su održali Tužilaštvo Tuzlanskog kantona (TK) i Uprava policije TK.

Oni su saopštili da je poseban istražni tim zaključio da nije bilo protivzakonitog delovanja nadležnih službenika u ovom slučaju koji je šokirao javnost.

Dalibor Bingas, postupajući tužilac, otkrio je detalje krvavog pohoda.

- Nermin Sulejmanović je pre otvaranja pošte došao da podigne sudsko rešenje, koje je pokušao podići prethodni dan, ali je Pošta prestala s radom, to je važno zbog motivacije, tajminga onoga što će uslediti nakon. On podiže sudsko rešenje kojim Sud odbacuje zahtev za određivanjem privremenih mera, otvara ga pred poštarom, toliko je on zainteresovan, potom odlazi kući, slika to rešenje, šalje ga prijatelju, uzima pištolj, kreće u kaznenu misiju, kreće prema kući Pamuković, gde ranjava Nedima Pamukovića, prisilno odvodi Hećimović sa detetom - naveo je tužilac.

Republika

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

 

Međutim, kako dodaje tužilac, on se ne vraća kući već se skriva na lokaciji koja nikome nije poznata, a naročito policiji.

- On tu ostaje nekih sat vremena, oko 10.25 on objavljuje, odnosno pušta onaj prenos, gde usmrćuje suprugu, nakon toga, posle određenog vremena napušta tu lokaciju. On se na toj lokaciji nalazi negde oko 9.30 do 10.30. Oko 10.39 on je ponovo u gradu. Traži Džengiza Ondera. Sada obratite pažnju, od 10.43 do 10.57, znači za 14 minuta, on je ranio policajca Huseina Kotorića, usmrtio Denisa Ondera, pucao na Džengiza Ondera na rotoru kod pravoslavne crkve, a potom ga progonio do njegove porodične kuće, gde ga je usmrtio i teško ranio njegovu suprugu. To se sve odigralo u 14 minuta - rekao je tužilac.

Ubica se, prema rečima tužioca, potom skrivao na jednoj napuštenoj farmi u Ledenicama gde ga pronalaze pripadnici Specijalne jedinice.

- On kada je shvatio da su u blizni, on izvršava samoubistvo u 13.45 - kazao je tužilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading