OSUĐEN UBICA TRINAESTOGODIŠNJEG DAVIDA! Mortus pijan ga ''pokupio'' kolima dok se vraćao od drugara!

Autor:

Hronika

07.11.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej G. osuđen na pet godina kazne zatvora.

OSUĐEN UBICA TRINAESTOGODIŠNJEG DAVIDA! Mortus pijan ga ''pokupio'' kolima dok se vraćao od drugara!

Foto: Facebook

U Višem sudu u Somboru izrečena je presuda Andreju G., koji se tereti da je u januaru ove godine, vozeći pod dejstvom alkohola, usmrtio trinaestogodišnjeg Davida Mormera na Bezdanskom putu.

Maloletni David je od zadobijenih povreda preminuo u somborskoj bolnici, a sud je uzeo u obzir vreme koje je Andrej proveo u pritvoru od dana nesreće do novembra ove godine prilikom određivanja kazne.


Andreju je pored kazne zatvora u trajanju od pet godina zbog izvršenja krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, izrečena i mera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od četiri godine, računajući od pravosnažnosti presude. Sud je istakao da se vreme provedeno na izdržavanju kazne zatvora neće uračunavati u trajanje ove mere.

David se vraćao od druga kada ga je vozač usmrtio. Naime, komšije su tada ispričale da su mu drugovi rekli da siđe sa bicikla i gura ga pored sebe kako bi izbegao brza vozila na Bezdanskom putu. Nažalost, to nije bilo dovoljno da se izbegne sudar sa bahatim vozačem.

Detalji o nesreći još uvek nisu poznati, ali je utvrđeno da je Andrej bio pod dejstvom alkohola, dok je test na narkotike bio negativan. Uhapšen je pet sati nakon nesreće i od tada se nalazi u pritvoru, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading