OBOREN DEČAK (7) KOD ŠKOLE U KAĆU, DVE DEVOJČICE POVREĐENE U POŽARU: Ekipe novosadske Hitne pomoći danas imale pune ruke posla!

Autor:

Hronika

13.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima doktora Krulja, povređeni su zbrinuti na licu mesta i zatim prevezeni u Urgentni centar, odnosno na Dečiju hirurgiju.

OBOREN DEČAK (7) KOD ŠKOLE U KAĆU, DVE DEVOJČICE POVREĐENE U POŽARU: Ekipe novosadske Hitne pomoći danas imale pune ruke posla!

Foto: ST/D. KADIĆ, YouTube/Printscreen

Hitna pomoć na Petrovaradinskoj tvrđavi

Ekipe novosadske Hitne pomoći intervenisale su u petak zbog šest saobraćajnih udesa, kao i kada se zapalio automobil na Novom naselju.

Nešto posle 7 časova jutros, na Futoškom putu oborena je biciklistkinja (43), a pola sata kasnije u Kaću, kod škole, oboren je sedmogodišnji dečak koji je išao peške.

Nedugo zatim, na Bulevaru patrijarha Pavla biciklistkinja stara 39 godina je naletela na automobil. 

 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj rekao je da su nakon zbrinjavanja, povređene žene prevezene u Urgentni centar, a dečak na Dečiju hirurgiju.

U popodnevnim časovima, oko 13.30h, zapalio se automobil, na kružnom toku kod Lidla na Novom naselju. Hitna pomoć je, navodi dr Krulj, nakon ukazane pomoći, na pedijatriju prevezla dve devojčice, jedna je beba stara osam dana, a druga ima četiri godine.
 
U sudaru dva vozila, koji se dogodio sat vremena kasnije, povređen je 32-godišnji muškarac.
 
Takođe, kod Najlon pijace je oko 15.30h došlo do sudara autobusa i automobila u kojem su povređene dve žene stare 63 godine.
 
Nažalost, još jedan udes dogodio se danas, oko 16 časova kada su se dva vozila sudarila na Bulevaru oslobođenja, kod stadiona. Povrede su zadobili devetogodišnja devojčica i muškarac (41).  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading