BOLESNICI! Na sve načine pokušavaju da dođu do KOSTE: Obilaze kliniku i izmišljaju načine da uđu unutra - ono za čime sada posežu je ŠOKANTNO!

Autor:

Hronika

01.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaka ubicu u klinici posmatra tim stručnjaka koji treba da daju ocenu njegovog psiho-neurološkog stanja, a mnogi bi izbliza da vide ovaj sučaj.

BOLESNICI! Na sve načine pokušavaju da dođu do KOSTE: Obilaze kliniku i izmišljaju načine da uđu unutra - ono za čime sada posežu je ŠOKANTNO!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica na klinici

Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", već četiri i po meseca zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Kliničkog centra Srbije. Kako portal Republika.rs saznaje od izvora bliskih istrazi, obezbeđenje se svakodnevno suočava sa velikim brojem ljudi koji dolaze ispred klinike u nadi da će sresti dečaka ubicu.

- Svakodnevno ispred bolnice cirkuliše veliki broj ljudi, okolo su i druge klinike, pa je uvek gužva. Svi se zaustavljaju i razgledaju gde bi Kosta mogao biti smešten, fotografišu, rspituju se. Na sve načine pokušavaju da izbegnu obezbeđenje, da bar priđu bliže, i ako ne znaju gde se nalazi - objašnjava izvor blizak istrazi za naš portal. 

Iako su ispred zgrade, raspoređene brojne ekipe policije i inspektora u civilu "obožavatelji" dečaka ubice, neki i satima stoje u parku klinike, čekajući da će ga ugledati na nekom od prozora klinike. 

- Obilaze ispred zgrade, probaju da dođu do drugog ulaza. Stanu pa pokušavaju da se raspituju, prave se da im nije dobro kako bi zakoračili u zgradu klinike, ali im ništa ne prolazi za rukom - kaže naš izvor.

Dečaka ubicu koji je ubio devetoro dece i školskog čuvara, od 3. maja, u klinici posmatra tim stručnjaka koji treba da daju ocenu njegovog psiho-neurološkog stanja, što će biti najmerodavnije za odluku o njegovom daljem tretiranju i smeštaju.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak se zatim ustremio na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole i i njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je pucao u učenike i nastavnicu, šestoro ubio, a predavača Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading