KOSTI DOŠLA MAJKA U POSETU, ON ODBIO DA JE PRIMI! Hladnokrvni ubica vikao na sav glas: "Neću da je vidim!"

Autor: Republika

Hronika

29.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi

KOSTI DOŠLA MAJKA U POSETU, ON ODBIO DA JE PRIMI! Hladnokrvni ubica vikao na sav glas: "Neću da je vidim!"

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", skoro pet meseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smešten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u pritvorsku jedinicu.

Pre nekoliko dana došlo je do incidenta na odeljenju klinike, na kojem je Kosta smešten.

Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi.

- Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla u posetu, on je počeo besno da urla i govori da ne želi da je vidi. Toliko je bio ljut da nije hteo da primi ni paket koji mu je donela. Kecmanovićeva je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj zaposleni rekli da sin odbija posetu, pa se ona bez reči okrenula i otišla kući. Lekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dečaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije - ispričao je izvor blizak bolnici za Republiku.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbeđenja, pri čemu je ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Jelena

29.09.2023 12:12

I, šta je još potrebno da se dogodi kako bi lekari postavili dijagnozu ili će ga i dalje posmatrati, nisu im dovoljna dosadašnja dešavanja oko monstruma!?

Odgovori 11 3
Hanna

29.09.2023 13:02

Jako tužno, ali mislim da Kosta zamera majci zato što je od malih nogu tj. od svog 11. mjeseca (nepune godine) prepušten na čuvanje drugoj ženi odnosno dadilji, i najviše je proveo vremena s njom nego s majkom, i ako je bio mali, ali dete svejedno oseti i zna, tu su napravili grešku isto, neču da osuđujem, možda nisu hteli tako niti su želeli štetu, ali malome je to ostavilo traga na psihološki razvoj očigledno. Premalo emocionalnog kontakta sa roditeljima je imao, kako se navodi, a još pri tome su ga pritiskali za bolje rezultate, eto godinama sve je to nekako potiskivao i došlo je do grozne tragedije, koja je ostavila posledice na sve.

Odgovori 12 17
Gordana

29.09.2023 13:30

Izgleda da ga je ona zlostavljala psihički ... Nju treba veštačiti. Upitno je kakva je osoba. Ne rađa se monstrum tek tako.

Odgovori 14 10
Tasto

29.09.2023 14:33

Zasto je majka jos uvek na slobodi?