NESRETNOM DEČAKU AMPUTIRANA LEVA NOGA ISPOD KOLENA! Pijan prešao u suprotnu traku i OSAKATIO DETE - jezivi detalji udesa kod Zaječara!

Autor:

Hronika

06.09.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta, vozač G.M. je napustio lice mesta, ali je brzo lociran i uhapšen.

NESRETNOM DEČAKU AMPUTIRANA LEVA NOGA ISPOD KOLENA! Pijan prešao u suprotnu traku i OSAKATIO DETE - jezivi detalji udesa kod Zaječara!

Foto: Shutterstock

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Glogovica-Dubočane, teško su povređena maloletna lica koja su se kretala na mopedu. Nesreću je izazvao vozač G.M. (39), koji je upravljao "golfom" pod uticajem alkohola.

Do sudara je došlo kada je vozilo vođeno od strane G.M. prešlo na suprotnu saobraćajnu traku i sudarilo se s mopedom na kojem su se nalazila maloletna lica. Silina udarca bila je tolika da je jednom od dečaka amputirana leva noga ispod kolena.

- Dana 05. septembra oko 20,20 časova, na lokalnom putu Dubočane-Gologovica, grad Zaječar dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo "Golf 2" kojim je upravljao M.G. iz Zaječara i moped marke "Tomos APN 6" kojim je upravljao maloletni U.P. i na kome se prevozio maloletni M.D. - navodi se. 

Nakon incidenta, vozač G.M. je napustio lice mesta, ali je brzo lociran i uhapšen. Prema izveštaju policije, utvrđeno je da je imao 1,94 promila alkohola u organizmu tokom vožnje.

Maloletna lica su zadobila teške telesne povrede, a M.D. je podvrgnut amputaciji leve noge ispod kolena usled ozbiljnih povreda.

Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru sproveo je uviđaj na mestu nesreće zajedno s ovlašćenim službenim licima Policijske uprave Zaječar i preduzeo sve potrebne korake za prikupljanje dokaza sa lica mesta.

Osumnjičeni G.M. će biti saslušan, a nakon toga će se razmotriti da li postoje zakonski osnovi za određivanje pritvora s obzirom na teške posledice ove saobraćajne nesreće i činjenicu da je vozač napustio mesto nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading