MLADIĆ U BEOGRADU IZREŠETAN NASRED ULICE! Najnoviji detalji pucnjave, sve vrvi od policije - poznato u kakvom je stanju ranjeni muškarac

Autor:

Hronika

03.09.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snazi je bila policijska akcija Vihor.

MLADIĆ U BEOGRADU IZREŠETAN NASRED ULICE! Najnoviji detalji pucnjave, sve vrvi od policije - poznato u kakvom je stanju ranjeni muškarac

Foto: Ilustracija: Shutterstock, rina

Beogradska policija raspisala je potragu za muškarecem koji je noćas oko ponoći u Oplenačkoj ulici u Rakovici sa nekoliko hitaca ranio mladića (19), saznaje "Telegraf.rs".

Mladić star 18 godina upucan je noćas u 00.37 sati u Rakovici. U teškom stanju primljen je u Urgentni centar i ima povrede opasne po život.

U pucnjavi je pogođen u predelu grudi i natkolenice u stanu u ovom delu Beograda.

Istraga u ovom slučaju je u toku.

Obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

Na snazi je bila policijska akcija Vihor.

Šta je akcija Vihor?

Akcija Vihor proglašava se kada su u pitanju ozbiljna krivična dela zbog kojih je neophodna brza akcija policije. Kada se proglasi Vihor svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železničke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak.

Podrazumeva da se kontrolišu sva vozila u delu grada u kome je učinjeno krivično delo, a pogotovo ona sumnjiva. Lica se izvode iz kola, proveravaju se lične karte, pretresaju automobili.

Policajaci su uglavnom naoružani dugim cevima, na terenu je Interventna policija.

Važno je da se takve akcije temeljito planiraju i izvode s ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata, a takođe je važno analizirati i revizirati njihovu efikasnost kako bi se unapredili budući operativni postupci.

Akcija Vihor ima svoju istoriju i specifičnu svrhu, a njena upotreba je očigledno povezana s ozbiljnim krivičnim delima i potrebom za hitnom reakcijom policije u takvim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading