OVU POLICAJKU OPTUŽUJU DA JE DOJAVILA NERMINU DA GA JE ŽENA PRIJAVILA: Rodbina ubijene Nizame zagrmela, i službenicu MUP krive za njenu smrt (FOTO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

13.08.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodbina ubijene Nizame optužuje policajku za pomoć monstrumu

OVU POLICAJKU OPTUŽUJU DA JE DOJAVILA NERMINU DA GA JE ŽENA PRIJAVILA: Rodbina ubijene Nizame zagrmela, i službenicu MUP krive za njenu smrt (FOTO)

Foto: Facebook

Dva dana nakon stravičnog masakra u Gradačcu, kojI potresa ceo region, osvanule su nove informacije o monstrumu Nerminu Sulejmanoviću, koji je u smrt odveo suprugu Nizamu Hećimović, kao i oca i brata bivše devojke Džengiza i Denisa Ondera.

Ubica je Nizamu usmrtio u petak u uživo prenosu na društvenoj mreži Instagram, rekavši joj da je to zbog toga što ga je prijavila policiji za nasilje.

Društvenim mrežama danas kruže brojne objave o tome kako je monstrum saznao ko ga je prijavio policiji, a među njima su i sestra i sestričina stradale Nizame, koje, takođe, tvrde da je policajka Dž.S. zaposlena u stanici Gradačac na dan Nizamine prijave, 7. avgusta, javila Nerminu ko ga je i zašto prijavio.

Pored tih stravičnih optužbi, građani Gradačca tvrde i da je ta policajka bila u vezi sa Nerminom.

- Moju tetku nije ubio samo Nermin, nego i ona zajedno s njim - napisala je Nizamina sestričina na svom Fejsbuku uz fotografiju policajke Dž.S.

Na bosanskoj policiji ostaje da proveri i ove tvrdnje, kao i druge okolnosti koje su dovele do zločina. Juče je uhapšeno 40 ljudi zbog podržavanja monstruma na društvenim mrežama tokom prenosa masakra na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čovjek

13.08.2023 13:56

Te što podržavaju iživljavanje i ubistvo snažnog (fizički) čovjeka nad nejakom, nesrećnom ženom treba dobro "istamburati". Kako bi im bilo da su njihove kćeri ili sestre na njenom mjestu?