OTKRIVENA TAJNA NOINIH TETOVAŽA! Evo šta je ubijena tiktokerka poručivala crtežima na telu!

Autor:

Hronika

15.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka je nosila određenu simboliku, ali i vapaj zbog lutanja u životu.

OTKRIVENA TAJNA NOINIH TETOVAŽA! Evo šta je ubijena tiktokerka poručivala crtežima na telu!

Foto: printscreen, privatna arhiva

Tiktokerka Noa Milivojev (18), koja je zverski ubijena, pa njeno telo isečeno i spaljeno u kiselini, imala je na telu više tetovaža koje imaju posebnu simboliku, a karakterisale su njenu ličnost i osećanja u pojedinim trenucima života.

Nesrećna, tek punoletna, transrodna osoba koju je ubio njen dečko Ognjen Dabetić (33) u stanu u centru Beograda želela je da šalje poruke preko crteža koje je ponosno nosila. Često je i flomasterom sama pisala po telu, te tako na jednoj od fotografija na unutrašnjoj strani desne podlaktice, preko vene, ima napisan nadimak svog ubice, kog je mnogo volela i bila opsednuta njime.

Podsećanja radi, Noa Milivojev iz Kovilja nestala je 17. juna, njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, a osumnjičeni za ubistvo je odmah uhapšen.

1.Đavo, simbol perverznog karaktera

Noa je žarko želela da istetovira đavola kada je pristupila jednoj sekti, prema priznanju njene drugarice i cimerke.

Foto: printscreen, privatna arhiva

Tetovaža đavola

- Taj đavo je bio dokaz da celim telom i dušom pripada sekti. Ona je bila nežna duša, koju je sve moglo da slomi, a pripadnost sekti joj je bila značajna jer je tako osećala da ima zajednicu uz sebe - kazala je drugarica.

Đavo može da simbolizuje i đavolski karakter, ponekad i neuobičajene seksualne sklonosti.

2.Leptir, sloboda i razvrat

Slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča i različitih tumačenja, posebno zato što je ubica s tog dela isekao deo kože da bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Foto: Privatna arhiva

Tetovaža leptira Noe Milivojev

Osoba bliska Noi kaže da je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let", koju peva folkerka Seka Aleksić. Tatu majstori kažu da leptira tetoviraju osobe koje žele da poruče da imaju krhku prirodu i koje, iznad svega, vole slobodu. Kroz istoriju je poznato da su u zemljama Dalekog istoka prostitutke telo ukrašavale ovim simbolom.
Igračku leptira, ostavljenu u tajnosti, na krstu na Noinom grobu zatekli su i njeni bližnji.

3.Srce posvetila svom ubici

Tetovažu srca Noa je posvetila svom dečku i ubici Ognjenu jer je, kako mu je rekla, želela da on, na taj način, bude uvek s njom, čak i kada fizički nisu zajedno. Inače, volela je i da nosi mala srca kao priveske i time šalje poruku ljubavi okruženju i čitavom svetu, koji je često bio nemilosrdan prema njoj, posebno otkad je priznala da želi da promeni pol jer je rođena kao žena u telu muškarca.

Foto: printscreen, privatna arhiva

Tetovaže

4.Skriveni lik na zadnjici

Skriveni lik koji je istetovirala na zadnjici za Nou je predstavljao deo njene prirode, koja je bila mistična i za mnoge nedokučiva. Kao transrodna osoba, imala je borbe s okruženjem, ali je vodila i sopstvene borbe i na mahove je želela da pobegne od svoje ličnosti.

Foto: printscreen, privatna arhiva

Lik na zadnjici

5.Slepim miševima prizivala sreću

Po feng-šuiju, slepi miševi raširenih krila predstavljaju prosperitet i sreću, za kojim je čeznula Noa još od detinjstva u rodnom Kovilju. Kasnije se preselila u Beograd, tragajući za srećom i ostvarenjem sna da postane žena. Šišmiš je idealan simbol za ličnu transformaciju. Takođe, može značiti i preživljavanje.

Republika

Foto: printscreen, privatna arhiva

Slepi miševi

6.Paukovi kao životni lavirint

Noa Milivojev je konzumirala narkotike i to nije skrivala od okruženja, a u jednom naletu energije pod opijatima odlučila je da istetovira pauka. Tetovaža pauka može da znači i traženje ravnoteže u svetu nesklada, kao i to da je put onog koji njime ukrasi telo poput lavirinta. Pauk, u suštini, predstavlja opasnost i oprez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

15.07.2023 22:02

Dokle ćete pisati o ovakvim nenormalnim osobama? Zašto roditelji nisu vodili računa o svom detetu, pa nam sada servirate sve bljuzge iz njenog/njegovog bludnog života!?