NOA MILIVOJEV PRED SMRT ISTETOVIRALA IME SOPSTVENOG UBICE: Javno mu izjavila ljubav, pa završila raskomadana u kesama!

Autor: A.G. / M.I.

Zabava

15.07.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je dokaz koliko je Noa bila zaljubljena u Ognjena, koji joj je oduzeo život!

NOA MILIVOJEV PRED SMRT ISTETOVIRALA IME SOPSTVENOG UBICE: Javno mu izjavila ljubav, pa završila raskomadana u kesama!

Foto: Printscreen

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao.

Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Noa i Ognjen imali su turbuletnu vezu, a njeni najbliži tvrde da je TikTokerka bila zaljubljena do ušiju, ali i veoma ljubomorna, zbog čega dečka nije upoznala ni sa cimerkom, koja joj je i bliska prijateljica.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Gotovo nigde nije bilo moguće videti ih zajedno, a tek na jednom njenom snimku se moglo zapaziti istetovirano njegovo ime na ruci pokojne Noe. Ona je, kao i obično, pevala i pozirala, pa uveličala svoju ruku, gde se moglo pročitati "Ogi". Kako se ispod videa komentariše, u pitanju je samo crtež, koji govori koliko je Ognjen bio bitan u životu Milivojeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading