BEŽALA OD SUDBINE, POBEGLA U SMRT! Pretužni detalji stradanja devojčice iz Francuske: PROMENILA SMENU, KOSTA JE HLADNOKRVNO UBIO!

Autor:

Hronika

04.05.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od stradalih devojčica rođena je u Francuskoj, prebacila se u Beograd, a onda stradala u školi

BEŽALA OD SUDBINE, POBEGLA U SMRT! Pretužni detalji stradanja devojčice iz Francuske: PROMENILA SMENU, KOSTA JE HLADNOKRVNO UBIO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jedna od učenica tragično nastradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je Kosta K. (13) pucao na svoje školske drugove i ubio osmoro njih i školskog čuvara preselila se iz Francuske gde je rođena u Beograd.

Kako je ispričala prijateljica njenih roditelja, njoj ta školska sredina nije odgovarala, bilo je mnogo stranaca.

Požalila se roditeljima koji zbog posla nikako nisu mogli da napuste Francusku ali su na kraju za dobrobit deteta rešili da napuste dobro plaćen posao i presele se u Srbiju.

- Raspitivali su se koja je škola najbolja, i od više osoba čuli da je to "Vladislav Ribnikar" gde đaci važe za bolje učenike, manje-više svi idu na takmičenja iz raznih predmeta. Krenula je u smenu suprotnu od Koste, ali kako je u kraju stekla drugarice iz druge smene roditelji su je premestili u suprotnu smenu. Kao da joj je to bila sudbina. Došla iz druge države, sama tražila da pređe u Kostinu smenu, i stradala - priča poznanica njenih roditelja.

Kako navodi, oni su van sebe i proklinju dan kada su se vratili jer bi njihovo dete danas bilo živo.

Francusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je je juče da je među žrtvama napada u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu učenica francuske nacionalnosti. Na njihovom sajtu objavili su i da Francuska izražava punu solidarnost sa srpskim narodom i vlastima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading