UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Jeziv snimak masakra u školi na Vračaru! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.05.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se audio zapis pucnjave koju je zabeležio neko od učenika i koji ledi krv u žilama.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Jeziv snimak masakra u školi na Vračaru! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Na audio snimku koji je objavljen na TV Prva, a koji je zabeležio jedan od učenika unutar škole na Vračaru u kojoj je došlo do masakra čuje se na koji način je Kosta pucao.

Usledio je prvi pucanj, mala pauza pa drugi, a onda je poput rafala Kosta krenuo da puca bez prestanka sa minimalnim pauzama.

 

 

U jednom momentu čuju se vrisci dece.

Tada pucnjevi prestaju i opet počinju par sekundi kasnije.

Audio snimak je uznemirujuć i oslikava pravu jezu kroz koju su prolazila deca koja su se zatekla u školi u vreme ovog zločina.

Na jednom od snimaka vidi se i kako jedinica interventne policije hapsi ubicu i odvodi ga. Taj snimak takođe su zabeležili đaci, koji su praktično bili zatočeni u školi tokom ovog horora.

Njih je naime spasila profesorka koja ih je zaključala u sali za fizičko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Stojan

04.05.2023 00:17

Deca ne vrište već se smeju, a smeju se jer gajimo decu bez empatije, psihopate i sociopate.

branka

04.05.2023 03:28

uzas . al nije mi jasno sta je smesno . drugovi padaju mrtvi i ranjeni a oni se kikocu . apel na sve . vaspitajte decu , i sta ce njima sa 12/13 god tel u skoli. pa mi smo sramota. deca imaju slobodan pristup internetu i svakakvim bljuvitinama

NXA

09.05.2023 01:50

@branka - E da vi znate kakva su deca, vecinom... Bilo bi vam jasno. Sta sve rade da roditelji ne znaju... Od seksa, droge, nasilja, pa i ubistva... Nije stvar sta deca imaju, kao naprimer slobodan pristup internetu, vec sta nemaju... jer da imaju neko obrazovanje, vaspitanje, znanja, da su nauceni moralnim kodeksima i da prepoznaju dobro i zlo, internet nebi bio problem. Dakle, problem nije internet, nego roditelji koji ne znaju i nece da im pruze sve ono sto im je u ovom surovom svetu potrebno. Kako znanje tako i ljubav.