DUGE CEVI I OPSADNO STANJE U SPECIJALNOM SUDU: Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu - Miljković danas postavlja pitanja Laliću!

Autor:

Hronika

20.12.2022

14:35 >> 15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok-saradnik Srđan Lalić danas bi trebalo da nastavi da odgovara na pitanja Marka Miljkovića.

DUGE CEVI I OPSADNO STANJE U SPECIJALNOM SUDU: Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu - Miljković danas postavlja pitanja Laliću!

Foto: ST/N.Pančić

Suđenje Velji Nevolji

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prethodnih šest ročišta u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas bi trebalo da nastavi da odgovara na pitanja Marka Miljkovića.

Ispred zgrade Specijalnog suda već je opsadno stanje. Veliki broj policije i pripadnika žandarmerije sa dugim cevima je ispred zgrade.

U Ustaničku ulicu već je stigli su konvoji marica u kom su optuženi koji borave u Centralnom zatvoru.

Pod pratnjom Žandarmerije sa dugim cevima koje su se videle kroz prozore, stigli su Belivukovi vojnici.

Belivuk i Miljković inače borave u Specijalnom sudu.

Suđenje zloglasnoj kriminalnoj grupi nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Pri prozivanju optuženih i njihovih branilaca na početku od strane sudije, advokat Gordana Božilović Petrović opravdala je nedolazak svog supruga, kao i ćerke u svojstvu ponomoćnika Marka Miljkovića. 

- Advokat Vladimir Petrović neće doći jer je drugi dan slave - rekla je Gordana, a potom kazala i da je njihova ćerka koja je u svojstvu pripravnice dobila pripravničko mesto u Trećem sudu.

Sudija je čestitala i nastavila da proziva. 

Pre nego  je pozvala Srđana Lalića, sudija je prisutne obavestila o nekim sudskim odlukama. 

Odbija se predlog branioca Veljka Belivuka  da se izdvoje svi zapisnici o dva uviđaja svih pretresa lica mesta kuće strave u Ritopeku na adresi Livadice broj 3 jer su izvršeni po naredbi sudije. Odbijeni su i predlozi o izdvajanju zapisnika o pretresima u stanu i drugih prostorija u Humskoj ulici koji su koristili okrivljeni, kao i zapisnici o pretresanju stanova braće Miloša i Marka Budimira.

Takođe, sudsko veće je odbilo još pregršt sličnih zapisnika vezanih za privremeno oduzimanje predmeta od okrivljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading