VANDALI SEKLI GUME, RAZBIJALI ŠOFERKE! Marija Stojić proživljava torturu: Želim samo normalno da živim! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.02.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas su na Aleksinačkom Rudniku isečene gume na porodičnom autu Marije Stojić, aktivistkinje sa Aleksinačkog Rudnika. Policija je izvršila uviđaj, za počiniocima se traga.

VANDALI SEKLI GUME, RAZBIJALI ŠOFERKE! Marija Stojić proživljava torturu: Želim samo normalno da živim! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Predsednica MO SNS Aleksinački Rudnik Marija Stojić, kako tvrdi, godinama trpi maltretiranje i pretnje od strane građana lokalne zajednice koje je prijavljivala za malverzacije, nelegalno useljenje, divlje deponije...

Poslednje u nizu neprijatnih situacija i materijalne štete je bušenje guma, za koju Stojić smatra da joj je još jedna "opomena" u borbi protiv nelegalnih radnji.

- Moj brat je video isečenu gumu. Ovo nije prvi put, njemu su polomili i šoferku, ali to nismo prijavili - navela je Stojić za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Probušena guma

Kako je objasnila, protiv osoba koje je prijavila i koje su poznate policiji dobila je dva slučaja. Jedno suđenje je završeno pre nekoliko meseci, a jedno prošle godine.

- Želim samo normalno da živim, da policija reaguje. Oni prete, parkiraju dva automobila ispred da mi daju do znanja da treba da zatvorim usta - istakla je aktivistkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading