PROCURILA ŠOK INFORMACIJA IZ ELITE: Ovo je za žestoku KAZNU, čeka se rekacija produkcije!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka će biti poništena?!

PROCURILA ŠOK INFORMACIJA IZ ELITE: Ovo je za žestoku KAZNU, čeka se rekacija produkcije!

Foto: Printscreen

Tokom prethodne večeri održano je još jedno izbacivanje iz rijaliti šou-programa "Elita", a publika je imala priliku da sačuva ili izbaci tri takmičara: Mionu JovanovićMarka Janjuševića Janjuša i Aleksu Erskog. Voditelj Darko Tanasijević preuzeo je odgovornost i otišao u izolaciju kako bi omogućio nominovanim učesnicima da budu sprovedeni do sale gde se održavala igrica za dupliranje glasova.

Iako su pravila igre bila i više nego jednostavna: takmičari su trebali da naduvaju balon dovoljno da obore čaše postavljene ispred njih, nakon završene igre glasovi se nisu duplirali, a Tanasijević je pročitao procente i otkrio da imanje u Šimanvocima napušta Aleksa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksa Erski izbačen je iz Elite

Inače, kao po običaju, kako je Erski napustio "Elite", poslednje zaduženje koje je imao bilo je da odabere ovonedeljnog vođu. Međutim, kako se prenela informacija na drutšvenim mrežama, izbačeni učesnik je to uradio već u petak. Naime, Aleksa je navodno obavestio Milenu Kačavendu da će ona biti vođa, a Marko Đedović omiljen. Ovakvo postupanje predstavlja kršenje pravila, te je moguće da će odluka biti poništena od strane produkcije i Velikog šefa kao upozorenje da se pravila ne smeju kršiti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Milena Kačavenda će ove nedelje biti vođa?

Podsećanja radi, po izlasku, Aleksa Erski je sumirao svoje utiske o boravku pred kamerama.

Lakića ne mogu da smislim! Veliki je provokator i loš čovek, pre svega. Ne bih nešto preterano menjao. Kad je Stanislav ušao meni je svanulo, imao sam i društvo u poslednje vreme. Mislim da između njega i Maje ima emocija i da može da uspe. Videćemo, verujem da on ima nameru da dovede nju u Zagreb i ja mu želim mnogo sreće - rekao je Aleksa u studiju televizije Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading