VODITELJEVO SAOPŠTENJE ZATRESLO ELITU: Učesnik kao POKOŠEN hitno izveden iz rijalitija, stigla POTVRDA od produkcije!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika donela odluku!

VODITELJEVO SAOPŠTENJE ZATRESLO ELITU: Učesnik kao POKOŠEN hitno izveden iz rijalitija, stigla POTVRDA od produkcije!

Foto: Printscreen

Tokom prethodne večeri održano je još jedno izbacivanje iz rijaliti šou-programa "Elita", a publika je imala priliku da sačuva ili izbaci tri takmičara: Mionu Jovanović, Marka Janjuševića Janjuša i Aleksu Erskog. Voditelj Darko Tanasijević preuzeo je odgovornost i otišao u izolaciju kako bi omogućio nominovanim učesnicima da budu sprovedeni do sale gde se održavala igrica za dupliranje glasova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita Zadruga 7 izbcivanje

Iako su pravila igre bila i više nego jednostavna: takmičari su trebali da naduvaju balon dovoljno da obore čaše postavljene ispred njih, nakon završene igre glasovi se nisu duplirali, a Tanasijević je pročitao procente i otkrio ko će napustiti imanje u Šimanvocima ove večeri.

- 60 odsto glasova ima Janjuš, 38 odsto Miona, a Aleksa 2 odsto i on večeras napušta "Elitu" - saopštio je voditelj rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksa Erski napušta Elitu

S obzirom da su se među ugroženima našla dva jaka takmičara, eliminacija i nije izazvala iznenađenje među učesnicima i publikom. Po izlasku, Erski je sumirao svoje utiske o boravku pred kamerama.

- Lakića ne mogu da smislim! Veliki je provokator i loš čovek, pre svega. Ne bih nešto preterano menjao. Kad je Stanislav ušao meni je svanulo, imao sam i društvo u poslednje vreme. Mislim da između njega i Maje ima emocija i da može da uspe. Videćemo, verujem da on ima nameru da dovede nju u Zagreb i ja mu želim mnogo sreće - rekao je Aleksa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksa Erski napustia Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading