ŠTA SE OVO DEŠAVA U ELITI?! Prizor koji je sve ŠOKIRAO, snimak postao VIRALAN!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna scena u rijalitiju ,,Elita"!

ŠTA SE OVO DEŠAVA U ELITI?! Prizor koji je sve ŠOKIRAO, snimak postao VIRALAN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći, u rijalitiju "Elita", dogodila se vrlo neobična situacija koja je postala viralna na društvenim mrežama. Stanislav Krofak, Jovana Tomić Matora i Luka Majčica su odlučili da održe trening u kući, što je izazvalo veliko interesovanje i smeh među gledaocima.

U jednom trenutku treninga, ova trojka je izvodila vežbe kada su istovremeno podigli ruke u vis. Ovaj prizor je delovao vrlo čudno i šaljivo, te je brzo postao predmet pažnje na društvenim mrežama. Mnogi su se šalili na račun ove neobične situacije, dok su drugi izrazili divljenje za njihovu upornost u održavanju treninga čak i u rijaliti okruženju.

 


Publika rijalitija "Elita" je bila podeljena u vezi sa ovim događajem. Dok su neki smatrali da je ovo samo još jedan smešan trenutak u nizu, drugi su istakli da je ovo primer predanosti i volje za vežbanjem čak i u neobičnim okolnostima. Ova scena je definitivno podstakla mnoge gledaoce da se zapitaju šta će se sledeće dogoditi u ovoj neobičnoj grupi takmičara.

Nakon što je snimak ovog trenutka osvanuo na društvenim mrežama, postao je pravi viralni hit. Mnogi su komentarisali ovu situaciju, praveći meme-ove i šaleći se na račun ove neobične vežbe. S obzirom na to da se rijaliti "Elita" već istakao po nekonvencionalnim trenucima, ovo je samo još jedan u nizu koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Ova neobična situacija definitivno je iznenadila mnoge gledaoce rijalitija "Elita" i postala predmet rasprave na društvenim mrežama. Bez obzira da li je doživljena kao smešna ili inspirativna, jedno je sigurno - ova scena je ostavila dubok utisak na publiku i postala deo onoga što čini ovaj rijaliti tako neizvesnim i zanimljivim za praćenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading