MATORA OKRENULA NENADU LEĐA, PA OBELODANILA ISTINU O MIONI: Zbog OVIH reči će nastati PAKAO, sad je sve jasno šta se dešava!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora otkrila istinu o Nenadu Aleksiću Ša.

MATORA OKRENULA NENADU LEĐA, PA OBELODANILA ISTINU O MIONI: Zbog OVIH reči će nastati PAKAO, sad je sve jasno šta se dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći takmičarka Jovana Tomić Matora popričala je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, te se nadovezala na njegovu romansu sa Mionom Jovanović. Naime, poznato je da Matora ima dugogodišnje prijateljstvo sa Ša, međutim, mnogi su se šokirali kada je iznela otvoreno mišljenje za vreme nominacija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

- Koliko si iskrena i otvorena u komunikaciji sa Ša? - upitao je Darko.

- Da sam direktna jesam, ali biram trenutak kada pričam sa njim. Rekla sam mu da ne mislim da je Miona njegova sreća, on nju toliko voli, vidi jedno, radi drugo. Ja ću biti uvek tu za njega, ali kada je njegova veza u pitanju, ja sve vidim, pitam što ne raskineš on kaže nemam snage. Nenad kada kaže za intuiciju, on to neće da kaže, on oseća da to što ona provodi lepe trenutke sa njim znači da nešto nije u redu. On nije siguran u nju, rekla sam mu da ne lomi više, da ne gubi pare, zbog koje Mione. Koliko Miona ima krive odgovore, tako on ima loše reakcije. On navlači sam ovo za izolaciju i rajsko. On nju neće da pusti, on kaže da ona priča šta misli. Miona ustane da priča, on se umeša deset puta i ona sedne. Njemu Lepi Mića uopšte nije kriv - rekla je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Zbog čega on krivi Lepog Miću kada on uvek pokušava da pomiri njih dvoje - upitao je Darko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading