MILJANA SRAMNO UDARILA NA MILANA MILOŠEVIĆA: Hitno udaljena zbog NAPADA, sledi najstroža KAZNA?! Skandal u Eliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bestidno ponašanje učescnice rijalitija!

Kontroverzna učesnica rijalitija Miljana Kulić ponovo je privukla pažnju javnosti svojim ponašanjem u rijalitiju. Naime, Kulićeva je tokom prethodne noći u emisiji "Pitanja gledalca" sramno napala voditelja "Elite", Milana Miliševića, nakon čega je urgentno udaljena iz Bele kuće.

Naime, kako se može videti na snimku koji se masovno širi društvenim mrežama, Miljana je pokazala stepen histerije koji je izazvao dosta reakcija. Nišlijka je ušla u raspravu sa voditeljem Milanom Miloševićem, uskačući u govor drugih učesnika. Milošević je oštro reagovao, skrenuvši joj pažnju da traženje reči treba da uputi voditelju emisije, nakon čega ju je isključio iz razgovora.

- Isključena ti je bubica. Reč tražiš od voditelja, ne od produkcije. Kad budeš ti ovde stajala gde ja stojim, možeš se tako ponašati. Popij još jedno pivo da ti bude bolje! Ljudi, ovo nema veze sa vama... Meni je pre neko veče je*ala majku pe*ersku! Ja dok sam živ neću preći preko toga. Napusti emisiju - bio je oštar Milošević.

- Ja sam u emisiji Velikog šefa, ne u tvojoj emisiji. Ja sam ovde uvek i zauvek, a ti si zanimljiv. Gde da izvolim?!  - uzvratila je Miljana bez srama, a zatim beskrupulozno izvređala voditelja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana udaljena iz emisije nakon haosa sa Milanom Miloševićem

- Ona je neuračunljiva na sudu, ali sve ću ja ovo da naplatim! Miljana sa mnom ne može ovako da se ponaša, tako može kod svoje kuće. Ti mene ne možeš da uvrediš - rekao je Milošević i završio raspravu sa Miljanom, koja je izašla iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trsha

11.04.2024 12:52

Miljanino ponashanje je ogavno, NErazumem zashto je vracaju?!? Stvarno sramota shta ovi celnici Pinka dozvoljavaju, ko je Miljana i zashto joj se sve ovo prasta!!!

Odgovori 14 0
Svetlana

11.04.2024 14:48

Dokle vise da se dovode pacijenti? Ne znas da li ces ustati ziv,ili poliven!