OVO SU PRAVA LICA ANITE I ANĐELA: Otkrivena šokantna pozadina NAJVEĆEG SUKOBA, zbog ovoga je petljala ČLANA PRODUKCIJE u haos! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Bojana raskinkale popularni par!

OVO SU PRAVA LICA ANITE I ANĐELA: Otkrivena šokantna pozadina NAJVEĆEG SUKOBA, zbog ovoga je petljala ČLANA PRODUKCIJE u haos! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Miljana Kulić i Bojana Pavlović srele su se u pušionici i započele žestoko ogovaranje Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Njima su se poklopila mišljenja da su njih dvoje u odnosu samo zbog rijalitija i fanova, a Kulićeva je uverena da je Anita napravila lažnu frku i optužila svog dečka da gleda u radnicu iz kazina, samo jer je videla da više nije goruća tema u Beloj kući. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo i Miljana sukob u Eliti

- Ja sam neko ko je realan, on ne može da prihvati njenu prošlost. To su takvi tipovi, ne bih ni ja mogla - govorila je Bojana.

- Prva tema su Stanislav i Miona, a ti praviš da gleda Gocu iz kazina, nigde veze - rekla je Miljana.

- Zamisli ustane dečko u najvećoj ljubavi i kaže da te je popravio, pa sami o sebi pričaju da su fejk, ja onda ni ne moram da ustanem -  nastavila je Pavlovićeva. 

- Njoj stižu pitanja da ju je dečko oprao od blamova - umešala se Anđela Šparavalo. 

- Ja sam jednom samo kod njih zavukla ruke i stavila pare, Đedović mi je rekao da tamo stoje pare - priznala je Miljana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećamo, u utorak nakon žurke Anita i Anđelo su se žestoko posvađali, jer ga je ona napala da je flertovao sa Gocom koja godinama radi u rijalitiju. 

Smara me za Gocu, evo ja ću da kažem - rekao je Anđelo.

Jao, Bože - čudio se Uroš Stanić.

Ženu poznajem godinama, ne možeš da praviš tako ljudima problem, ja sam ti rekao i kada je bilo za pevačicu i za mog druga, ne možeš - rekao je Ranković.

Ma mogu da pričam sa kim sam se dopisivala - rekla je Anita.

Ti što si napravila pakao svojoj majci, ne smeš drugima. Ti nisi normalna. Zamisli napolju da živim s tobom - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo i Anita sukob nakon žurke

Ja pričam ono što vidim. Ti si jedna tračara obična. Što mi se smeje u facu kada ga pitam, ponižava me - rekla je Anita.

Ti bi mene u problem uvalila napolju - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading