ANITA ĆE DA SEČE VENE I PIJE TABLETE: Kamera zabeležila detaljne Anđelovog PLANA, kreće PAKAO u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šokantni detalji!

ANITA ĆE DA SEČE VENE I PIJE TABLETE: Kamera zabeležila detaljne Anđelovog PLANA, kreće PAKAO u Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Lepi Mića u sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" imao je burnu svađu sa Anitom Stanojlović, nakon koje je odlučio da sa njom stavi tačku na komunikaciju i više joj ne pomaže kad je drugi cimeri napadaju. Mića je prognozirao nastavak Anitinog rijalitija i detalje obelodanio Stanislavu Krofaku i Maji Marinković

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Lepi Mića, Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Čovek nema grešku, a ona uviđa da je on sa Gocom. Meni je sinoć rekla kako sam protiv nje, a ja sam ovde krv ostavio da branim nju i njene budalaštine. Ona ne zna šta će od jada. Ima šansu da bude među prvih pet, honorad, reši neke životne stvari, pa ja bih pakete dizao. Ima momka koji je sluša, svaki put sam okretao priču, zaštićena je bila, šalju se pokloni, kamioni. Ljudi koji je vole podržavaju tu vezu, a samo je ona ne podržava i vidi te neke ljude. Dobila je čestitku gde su oboje iskritikovani i njega i nju, a ona se uhvatila samo za ono što je pisalo za njega - govorio je Mića, pa nastavio:

- Da li razumeš koliko je ona kvarna? Kaže da branim Anđela, a branio sam oboje. Ako joj ne odgovara Anđelo, neka izađe iz veze. Ona će Anđela da ucenjuje, on će da pukne i kaže joj zdravo. Ja sam ih jedva pomirio pre četiri dana, pa sledeći put kad kaže Anđelo zdravo neće moći, pa će da seče vene, pije tablete i da krivi mene kako je mi nismo ispoštovali - pričao je Lepi Mića. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Kako je izgledao ceo razgovor možete pogledati u klipu u nastavku ovog teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading