BRUTALNO OBRUKANA ANITA STANOJLOVIĆ: Totalno posrnula, niko ne zna kako da je dozove pameti!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića joj očitao lekciju za crnim stolom!

BRUTALNO OBRUKANA ANITA STANOJLOVIĆ: Totalno posrnula, niko ne zna kako da je dozove pameti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je u rijaliti "Elitu" ušao voditelj Darko Tanasijević, kako bi takmičari bili stavljen na teške muke. Naime, oni su dobili specijalan zadatak i moralo su da kometarišu različite toerije u ljubomori u ljubavnim vezama i da iznesu svoj sud da li se slažu sa tim ili ne, ali i da objasne zbog čega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića očitao lekciju Aniti Stanojlović

Lepi Mića iskoristio je priliku da održi lekciju Aniti Stanojlović za crnim stolom, zbog haosa koji je sinoć napravila Anđelu Rankoviću, nakon čega je on doneo odluku da je ostavi i okonča njihovu ljubavnu vezu od tri meseca. 

- Anita je ljubomorna kao pas. Ona je primer bolesne ljubomore koja dovodi do posrnuća. Ta velika ljubomora je čista budalaštnina. Ljudi treba da daju slobodu svojim parnerima, a ne da ograničavaju ikog - govorio je Lepi Mića. 

Podsećanja radi, Anita je sinoć napala Anđela da je flertovao sa devojkom koja radi u kazinu, nakon čega je usledila histerična scena, tokom koje je urlikala iz sveg glasa i bacala stvari koje su dobili od zajednike podrške. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović pravi haos Anđelu Rankoviću

Međutim, iako je Anita napravila brutalnu dramu od Anđela nije dobila reakciju kakvoj se po svemu sudeći nadala, pa je ceo dan preležala u krevetu i odbijala da jede, nakon čega je morao da reaguje Lepi ića i pozove Anđela da joj prie, jer je to bio jedini način da ona danas napusti svoju postelju tuge nakon sinoćnog karambola. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading