ZABRINJAVAJUĆE STANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Odbija hranu i vodu, takmičari pozvali POMOĆ!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog raskida neće da ustane iz kreveta!

ZABRINJAVAJUĆE STANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Odbija hranu i vodu, takmičari pozvali POMOĆ!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u rijalitiju "Elita" pred sam kraj žurke došlo do žestoke svađe između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Ona je napravila ljubomornu scenu i napala ga da je flertovao sa devojkom koja radi u kazinu, nakon čega je usledio pravi karambol. Anita nije mogla da se obuzda, pa je iz sveg glasa vrištala na njega i bacala stvari, zbog čega je Ranković doneo odluku da raskinu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović zbog raskida neće da ustane iz kreveta

Iako su cimeri pokušavali da smire Anitu i prekinu histerični haos koji je napravila, to im nije polazilo za rukom, a ona je dramu nastavila da pravi i čim je otvorila oči, pa se redom žalila na Anđelovo ponašanje. Međutim, kako je videla da joj on ne prilazi i da je odlučan da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču, Stanojlovićeva je promenila ploču i odlučila da ne napušta krevet, čak ni kako bi jela, što je zgrozilo njene cimere. 

- Da umirem ispred njega (Anđela) on bi slavio - govorila je Anita.

- Diži se - rekla je Žana.

- Neću - dodala je Anita.

- Opet se glupiraš - kazala je Žana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković pao na Anitine suze

Aneđelo je na kraju morao da popusti pred pritiskom cimera, pa je prišao Aniti, nakon čega ga je ona zagrlila i ipak pristala da napusti svoju postelju tuge, pa je po svemu sudeći na ovaj način samo pokušavala da privuče njegovu pažnju, kako bi ga smekšala i ubedila da promeni odluku o raskidu njihove veze koja traje već više od tri meseca. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubav

03.04.2024 20:45

Zmislite kako izgleda zajednički život sa devojkom kao šta je Anita. Ljubomorna, posesivna, neobrazovana, laživa, ima malo dete i niti mrvicu karaktera i poštovanja. Život kao iz bajke i ljubav uz vrisku i scene. Anđelo se uvalio (u stvari, uvalio ga Mića ) u go.na i sad se pokušava izvući .