ANITA OPET PRELAZI NA ŽENE: Namagarčila Anđela, nova GEJ AFERA trese Elitu!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović obelodanila tajne signale koje dobija od Stanojlovićeve!

ANITA OPET PRELAZI NA ŽENE: Namagarčila Anđela, nova GEJ AFERA trese Elitu!

Foto: printscreen/RTVPink

U "Eliti" nastala je opšta drama zbog današnje debate, a ozbiljan sukob izbio je između Bojane Pavlović i Anđela Rankovića, kad se ona ponudila da bude uteha Aniti Stanojlović, jer smatra da nije srećna u ljubavnoj vezi u kojoj se nalazi. 

- Nagrada nikome nisam, uteha jedino mogu da budem Aniti Zolinoj ki*i, pošto me gleda i vidim da je mnogo nesrećna u toj vezi, tako da što se tiče toga mogla bih da joj pokažem kako je biti srećan i mogla bih da joj ponudim ulogu utehe. Takođe vidim da Anita ima neke slatkorečive reči prema meni, a pošto ja nisam u vezi zašto bi mi to smetalo - rekla je Bojana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović Elita

- Vidim da se ova devojka baš naložila, ja ću da stavim ovaj vodoper pred Anđeku jer je mnogo klizavo između nas - dodao je Anđelo.

- Pošto sam ja ajkulica, a tvoja alatka je suva mogu da odradim i Anitu i Anđelu u isto vreme, meni keš ne treba, tako da mogu sve da odradim bez neke koristi - rekla je Bojana.

- Video sam juče prizor gde Bojana nosi sudove a Anđela pored nje drži ruke u džepovima kao pravi alfa. Meni je drago što mi se Anđela smeška, nisam je video ovakvo srećnu odavno - nastavio je Ranković.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović

- Ja nikada nisam bila utešna nagrada, nego sam bila uvek na prvom mestu. Ako dođeš iz Pule u Beograd da budeš utešna nagrada ja to mogu da razumem, bila je uteha mom dečku i ja to mogu da razumem. Obično se nakon mojih reči rasplače tako da ću paziti šta pričam kada je ona u pitanju. Jedino mi je okej ako je tebi neko utešna nagrada, dođeš i iskoristiš to je okej, ne mogu da dajem na značaju civilima - rekla je Milica.

- Ja ne mogu da gledam muško ženski odnos tako, smatram da ja nisam nikome utešna nagrada a kamoli Teodori, ne smatram da bi smo uspeli ovde pet meseci da sam joj utešna nagrada. Kad izađemo napolje sve će se pokazati - rekao je Bebica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading