MARIJA SE OGLASILA NAKON OPTUŽBI DA JE MILJANA LOPOV: Anđelo i Anita je urnisali, Kulićka dala hitan sud: Moguće, meni je...

Autor:

Zadruga

02.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić progovorila o današnjem haosu!

MARIJA SE OGLASILA NAKON OPTUŽBI DA JE MILJANA LOPOV: Anđelo i Anita je urnisali, Kulićka dala hitan sud: Moguće, meni je...

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija Kulić oglasila se povodom svađe koju je njena ćerka Miljana Kulić danas imala sa Slađom Lazić tokom podele nudžeta. 

- Molim?! Bože me sačuvaj, katastrofa! Ja ne znam šta je s njom više, meni ona nije jasna. Ovo sa Slađom, ona nju namerno provocira sa Zolom i sa skraćenim, a ona se združuje s njom. Ona je trebala odmah da priča kako se ona ophodila prema njoj, jer se one znaju od prošle sezone, da Miljanu smatra jakim igračem, pa se kačila na njene momke, pa bio je kvad sa skraćenim, je l' se sećate?! Nije bila sigurna da li će Zola ili skraćeni da uđe, pa se nakačila na njih. Bože me sačuvaj, gde piše da je on Željkov otac? - rekla je Marija, te se osvrnula na svađu njene ćerke Miljane sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem:

Republika

Foto: ATa Images

Marija Kulić

- Sigurno su ljudi videli šta je uradila, pa nisu bez razloga rekli da je ona to uradila. Moguće, pa meni sve peškire ufleka od pudera ili šta već, da, da. To je moguće, ali mi je van pameti da ona sa Ivanom bilo šta, ili da ga brani ili da sklapa primirje, to mi je van pameti... Ma jok, ni slučajno, to "prijatelja drži blizu, neprijatelja još bliže" za Miljanu ne važi, nije on nikada bio jak igrač i od kako su ušli, ona se do dan danas svađa sa njima. Možda smatra da ne treba Željko da gleda da se oni svađaju... Željko neće da gleda ništa, niti će neko to da pušta njemu da gleda, ako bude hteo, on će da gleda sve kada bude bio veliki. Ne znam zašto je to uradila, ali možda iz tog razloga da sa njim ne treba da se svađa, ja bih do kraja terala tako da sam u lošim odnosima, jer smo mu mi prošle godine oprostile sve, ja prelazila preko mnogih stvari samo zbog Željka, međutim, to je đubre od čoveka, njemu ne treba ništa da se prašta. Ja mu ništa nisam oprostila, niti ću ikada, ako Željko bude hteo da ga čuje, imam broj telefona, samo mu okrenem broj i stavim mu telefon na uvo, toliko...Ni sa kim ona loptu ne spušta, a pogotovo ne sa njim. Moguće da je ona razmišljala o tome da se ne svađa sa njim, da sutra dete ne gleda. Miljana je uvek bila jača od njega, uvek ga je poklapala jer ima argumente za sve, ali me je baš začudilo - rekla je za Pink ona.

Podsećanja radi, Anita je rekla da je Miljana ukrala njenu šminku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Anđela Rankovića i Miljane Kulić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading