RAT ANĐELA I ANITE U ELITI: Veza pred totalnim pucanjem, ovo mu neće nikad oprostiti!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid u najavi!

RAT ANĐELA I ANITE U ELITI: Veza pred totalnim pucanjem, ovo mu neće nikad oprostiti!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Veliki šef zadao je poseban zadatak takmičarima "Elite", a oni su morali da održe debatu i razgovaraju da li je ispravno ostati u dobom odnosz sa bivšim partnerima ili ne.

Anđelo Ranković je zastupao stav da je normalno izgraditi dobre odnose sa bivšima, što je mnoge šokirali, pogotovo  jer se poslednjih nekoliko dana sa svojom devojkom Anitom Stanojlović vodio žestoke rasprave na ovu temu. Njihova veza je zbog ovoga pred pucanjem, a Anđelo na sve načine pokušava da je ostavi, ali ona to ne dopušta. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

- Ljudi ne treba da budu ograničeni, ja sam bio u kombinacijama i ako si svestan sebe možeš da ostaneš u dobrim odnosima, pogotovo što možeš imati neku korist od njih, meni je jedna kombinacija sređivala lokal i eto zato kažem dobro je imati dobar odnos da dobiješ neku ponudu - rekao je Anđelo.

Možeš da dobiješ ponudu da je ponovo iz*ebeš, jedino to, ne znam kakve gluposti priča on - rekla je Anita.

- Ja nikad ne bih dolazio u nepristojnu situaciju da pravim svojoj devojci problem, ja da to želim mogao bih da je prevarim sa bilo kim ne moram sa bivšima, ja mogu da istrčim ispred lokala i da pitam bilo koga za se*s - rekao je Anđelo.

- Da li bi ti dozvolio Aniti da popriča sa Matorom? - upitao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Ja bih je pustio da priča, ja ako verujem u nju i ako ona veruje u nas onda smo lagani, a ako je ona drugačija onda je to njen problem. Ja kad imam devojku mene niko drugi ne zanima - poručio je Anđelo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading