HITNO OGLAŠAVANJE MATORINE DRUGARICE: Zvala me je u sred noći, brak sa Anitom joj NIJE TREBAO!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić dala sud o gorućoj temi iz rijalitija!

HITNO OGLAŠAVANJE MATORINE DRUGARICE: Zvala me je u sred noći, brak sa Anitom joj NIJE TREBAO!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Pixabay.com

Jedna od glavnim tema u rijalitiju "Elita" i dalje je ljunavni trougao Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Iako se situacija dosta smirila u odnosu na prethodni period i dalje izazivaju raznovrsne komentare, kako u Beloj kući, tako i na društvenim mrežama. 

Povodom njihove situacije oglasila se i bivša zadrugarka i Matorina dobra drugarica Jelena Pešić, koja je za domaći medij dala sud o ljubavnoj odnosu Matore i Anite, kao i o turbulentnom krahu braka koji se dogodio. 

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Pešić

- Kada se sve to izdešavalo sa Anitom i Matorom, ja sam jedva čekala da se Anita smuva sa Anđelom da bi Matora konačno digla ruke od nje jer mi je izgledalo da bi joj sve oprostila i bila opet sa njom - rekla je Jelena pa dodala:

- Volela bih da je Matora hladnokrvna, da ne obraća pažnju na njih dvoje ali to je jače od nje i na svaku reč skače i svađa se, nervira se… Volala bih da nije tako, ali to je Matora. Matora je u njoj videla porodicu i sad je boli sve vezano za Anitu. Taj brak nije trebao ni Aniti, a ni Matoroj po svemu sudeći. Jedva čekam da Matora izađe i da porazgovaram sa njom o svemu, ona kada je napolju zna da me pozove i u sred noći da me pita za savet ili mišljenje o nečemu, nadam se da cu moći da utičem malo na nju - poručila je za Pink.rs bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić. 

Republika

Foto: pixabay.com, TV Pink/printscreen,ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading