BIVŠEG DEČKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ NISTE VIDELI U GOREM IZDANJU: Anđelo besan kao RIS zbog Matore, sprema joj HAOS zbog Anite!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković urnisao još uvek zakonitu suprugu svoje devojke!

BIVŠEG DEČKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ NISTE VIDELI U GOREM IZDANJU: Anđelo besan kao RIS zbog Matore, sprema joj HAOS zbog Anite!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković, koji se u "Zadruzi 1" proslavio kao dečko Teodore Džehverović, ponovo se nalazi u centru skandala i to zbog veze sa Anitom Stanojlović, još uvek zakonitom suprugom Jovane Tomić Matore. Naime, nakon perioda mira, stigli su novi sukobi sa Matorom, koju je Anđelo optužio da namerno ulazi Aniti u toalet dok se tušira.

O ovome je pričao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru sinoć.

- Opet je došlo do svađe sa Matorom pre nekoliko dana, šta se tu dešava? - upitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo besan zbog Matore

- Ona je rekla da se primirila, ali sam ja znao da samo laže. Besna je, sujetna i nervozna, a to je eskaliralo pre nekoliko dana. Ne uvlačimo je Anita i ja u svađe, nego ona sama sebe time što je ušla u kupatilo onda kada je tu bila Anita. Njen cilj je bio da neko ko posle nje uđe, vidi da su Anita i ona u kupatilu i da nafiluje kako su bile same tu, a da se ja naljutim na Anitu. Matora je svesna svega što radi, samo želi da napakosti - istakao je Anđelo, koji neće odustati od veze sa Anitom, što će dodatno razbesneti Matoru.

Anđelo je dao svoj sud i o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Ša je mirniji, ali šta da kažem kad je pre dva dana plakao. Mislim da ovaj mir neće potrajati. Anita voli Aneli i Mionu, ali mislim da to mirno stanje u njihovoj vezi neće potrajati. Mislim da je Ša sve kraći sa živcima, a ona je jako flegmatična. Mislim da mir ne može da bude prisutan dok je Stanislav tu. Stanislav ih neće dirati, ali sada sve zavisi od Ša ako bude želeo da se primir - dodao je Ranković.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo smatra da se Ša neće smiriti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Olj

18.03.2024 10:57

On samo pokušava biti važan i u temi a to može jedino ako napada Matoru i brani Anitine seksualne dogodovštine iz prošle sezone koje mu često ispriča Marinković. Drugo nema ništa, dečko je prazna ljuštura. Vreme provodi sedeći na zidiću ili na garnituri i povremeno zagrli Anitu (kyd se seti da bi trebalo opravdati poklone fanova ), društvo mu Mića ili Slađa sa šupljom komunikacijom, ne šali se, ne smeje se, ne igra sa devojkom na žurci nego stoji kso kip. Dosadan momak. Kad grli Anitu ili onaa njega meni on deluje kao drvena bandera. Anita je vatra a on daska u tom odnosu. Nigde strasti, nigde iskre i deluje kao da odrađuju posao za koji će biti plaćeni.