HELIKOPTER SLEĆE U ELITU ZBOG ANELI: Organizuje se TAJNA VERIDBA, Janjuš otkrio SVE DETALJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš planira da veri starletu na spektakularan način!

HELIKOPTER SLEĆE U ELITU ZBOG ANELI: Organizuje se TAJNA VERIDBA, Janjuš otkrio SVE DETALJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš sinoć je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću o svom odnosu sa Aneli Ahmić. Njih dvoje su imali turbulentan raskid jer je Janjuš posumnjao da Aneli želi da zavede Stanislava Krofaka Panteru, oboje su se zakleli u decu da više neće biti zajedno, a onda su završili u krevetu.

- Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? - upitao je voditelj.

- Šta da radim... Nisam ja nešto kriv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš progovorio o pomirenju sa Aneli

- Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako - upitao je voditelj.

- Ne mogu da ti kažem 100% sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem - odgovorio je bivši košarkaš.

- Rekao si joj da planiraš da je veriš - prokomentarisao je voditelj.

- Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helikopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: "Da li želiš da se udaš za mene?". Ako čuju ljudi helikopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli ku*ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš želi da veri Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Cilka

18.03.2024 09:37

Cuo od Stanislava za helikopter haha ne pomaze druze tebi ni spejs satl da ubedis narod da nisi prevarant

Helikopter

18.03.2024 13:56

Helikopter, kofer i prsten. Kakva blamaža, ovaj čovek srlja sve više u budalaštine. Skupo će sve to stajati fanove ako odluče da mu ispune želju a on to od njih očekuje i ovo je poruka za njih. Neskromno, zar ne? Veridba je ono šta je prvi Car uradio a sada ga Janjuš kopira i čini sve da Cara nadmaši. Car je pravio bebu u rijalitiju s uskoro će o toj nameri pričati i Janjuš. Ali, Car je i loš i dobar, agresivac i maza, iskren i na svoju štetu, Carvje mangup i frajer. Narodu je simpatičan. Janjuš sve to nije. Janjuš je cinik, prevarant, sebičnjak. Loša kopija Filipa Cara koji nije imao dete i ženu kod kuće da gledajuksko sramoti ih muž i otac.. Csr ga je naučio kako se "igra" rijaliti i primaju pokloni.

ISTINA

18.03.2024 14:03

kurac na biciklu treba spejs satl da ga opauci u vasiou da bude glupa yamorce u kosmosu ovakve budale treba iseliti sa lica yemlje